NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ce este AfaceriTextile.ro? Piaţa virtuală a afacerii tale

AfaceriTextile.roAfaceriTextile.ro? Da, un  portal profesional, într-adevăr. AfaceriTextile este mediul ideal pentru a găsi producători, vânzători, distribuitori si cumpărători. O adevărată piaţă virtuală dedicată afacerii tale.


AfaceriTextile.ro, mediu profesional


Trec direct la un exerciţiu. Ai un magazin de haine şi, iarnă fiind, vrei să aduci şi câteva haine de piele, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Poţi apela la intermediarii din zona ta, dar preţurile articolelor vor fi mai mari. Aşa că apelezi la portalul AfaceriTextile.ro, foloseşti categoriile de acolo şi iei legătura direct cu producătorii de astfel de articole. Filtrele lor îţi permit să alegi exact ceea ce doreşti.


Fiind o platforma online dedicată industriei textile, AfaceriTextile.ro înlesneşte legătura dintre producători, distribuitori, exportatori, vânzătorii şi cumpărătorii de produse textile. În oricare dintre categoriile de mai sus te-ai încadra, merită să îţi faci abonament, căci asta înseamnă informaţie specifică, ce altfel o găseşti mai greu.


Un abonament la ei înseamnă puţin peste 600 de lei pe an, dar poate însemna încasări mlt mai mari, căcăi eşti de găsit tocmai persoanelor care se interesează de ceea ce faci tu. Poate că dai din umeri acum, poate vei abandona citirea acestui articol, dar asta ar însemna doar neglijenţă. Chiar dacă mai ai pe nu ştiu unde abonamente, la acest preţ şi la ceea ce oferă portalul, este perfect. Nu tu dureri de cap, nu nimic, căci ţi se oferă în pachetul de abonamentŞ


  •  realizarea paginii web a firmei tale în format A4 cu textul de prezentare al firmei, a produselor si cateva fotografii;

  • tarducerea paginii web în limba engleză;

  • banner 150×150 pentru reclama, gratuită pentru 3 luni;

  • adresă proprie de tip firmata.afaceritextile.ro, cu găzduire şi întreţinere oferită de echipa portalului AfaceriTextile.ro;

  • La abonamentul de 689 de lei şi se oferă şi o tabletă, pentru a-ţi facilita accesul direct la acest portal.

În fine, pe scurt, AfaceriTextile.ro este o piaţă virtuală de pe care nu trebuie să lipseşti, dacă domeniul tău de activitate este cel al industriei textile. Punct.


 



Ce este AfaceriTextile.ro? Piaţa virtuală a afacerii tale

2 comentatori

Vlad Caruseanu Monday, February 17, 2014 at 3:02:00 PM GMT+2

Un site intradevar foarte util pentru cei din domeniul industriei textile. Abonamentul de 600 ron cred ca poate fi o suma mica daca reusesti sa profiti din plin de ceea ce iti ofera websiteul. Am vazut ca au si reducere de 25% in prioada asta.

David Monday, February 24, 2014 at 2:59:00 PM GMT+2

E destul de bine realizat si structurat.

Dofollow Blog