NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Caracatita uriasa din California - un fals grosolan

Caracatita uriasa din California - un fals grosolanCaracatita uriasa din California, o gasesti pe Facebook zilele acestea. Este insa un fals grosolan. Daca privesti fotografia de alaturi vei observa ca este una si  aceeasi caracatita.


Caracatita uriasa din California este de fapt o caracatita de aproximativ 9 metri, gasita undeva prin Spania, a carei fotografie a fost luata si pusa cu un program de modificare a fotografiilor in ceea ce vedeti pe FB acum.


In videoclipul de mai jos vedeti explicatia pas cu pas a acelei fotografii. A devenit un Hoax (cautati pe Google si veti stii ce inseamna acest cuvant)  si cam asta este tot.


 


Caracatita uriasa din California – un fals grosolan




Nu trebuie sa credeti tot ce vedeti pe retelele sociale (ma refer aici nu numai la Facebook, ci si la alte pagini de internet). Cel mai enervant este ca in zona Romaniei au aparut tot felul de “pagini” care le poti vizualiza doar atunci cand dai like postarii, respectiv paginii. Este un mod total nepotrivit de a face publicitate unei pagini, care aduce prejudicii tuturor celor care se straduiesc sa imparta informatii reale si utile cu semenii sai. Mai sunt apoi acele postari de cerere de ajutor (o mica parte sunt reale doar), urmate de acele concursuri in care se impart mii de lucruri gratuite (hai sa fim seriosi, este greu sa iti inchipui ca exista o companie mica sau mijlocie, care sa isi permita sa dea gratuit “premii” la asa-zise concursuri. Pacat ca nu exista alta modalitate de penalizare, in afara ignorarii a astfel de postari.


Iar daca punem la socoteala pe cei ce scriu pe bloguri, caracatita uriasa din California este un fals grosolan care umbreste munca si pasiunea muncii celor ce scriu articole pe acest spatiu virtual. Daca vreti, varianta moderna a povestii cu lupul, cu diferenta ca acum sunt catalogati si cei ce nu fac acest lucru.



Caracatita uriasa din California - un fals grosolan

2 comentatori

Katie Thursday, January 16, 2014 at 5:19:00 PM GMT+2

no bine, ce nu fac americanii ptr a atrage atentia lumii...

Iulia Thursday, February 6, 2014 at 3:45:00 PM GMT+2

Pai cine ar fi crezut ca exista asa caracatite sa fim seriosi.. editata 100%

Dofollow Blog