NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Pârtia de schi Covasna, 1400 metri, 42% înclinare


Pârtia de schi Covasna
Anul tercut vă vorbeam de pârtia de schi Covasna. Anul acesta a fost extinsă pârtia de schi, astfel că acum avem combinat 1400 de metri de pârtie.
În amănunt, avem o pistă pe pârtia de schi de 1000 de metri cu grad de înclinare de 42%, grad de dificultate mediu-avansat şi o pistă pe pârtia de schi de 400 de metri lungime, gard de înclinare de 17%, grad de dificultate uşor. Cele două instalaţii de teleschi, spun eu, vor face faţă cerinţelor voastre de urcare la distracţie.
Preţurile sunt mai mult decât acceptabile, un abonament cu 6 urcări este 14 lei, iar un abonament pentru întreaga zi este de 30 de lei. Partea frumoasă a acestor preţuri este că elevii, studenţii şi pensionarii au 50% reducere la preţul abonamentelor pe pârtia de schi de la Covasna.

Programul pârtiei de schi Covasna este următorul:

Luni: închis
Marţi -vineri: 15:00 -21:00;
Sâmbătă -duminică: 09.00 -21.00.
Pentru cei curiosi din fire, pârtia de schi Covasna are montată şi cameră web, fluxul video online putând fi vizionat aici:


În mod oficial nu ştiu dacă pârtia de schi Covasna a primit numele fostului primar al Covasnei, Lorincz Zsigmond, dar se auzeau ceva veşti de acest gen. Şi adevărul este că ar fi un gest frumos şi binemeritat. Din surse neoficiale, pârtia de schi de la Covasna a stat zeci de ani fără a fi folosită, apoi primarul oraşului a cerut un studiu de fezabilitate pentru a atrage fonduri europene pentru renovarea pârtiei de schi. Deşi a fost refuzată de la finanţare, pârtie de schi Covasna a primit totuşi ajutoare din parte unui grup elveţian care, din donaţii, a adus instalaţia de teleschi, restul fiind suportat de Primăria oraşului Covasna.  Defunctul primar Lorincz Zsigmond a făcut posibil ca tot acest proiect să devină realitate şi de aceea mi se pare un gest frumos şi omenesc să îi poarte numele.

4 comentatori

ionel Monday, December 24, 2012 at 5:15:00 PM GMT+2

Foarte frumoasa partia din cate observ din imagine. Din pacate e noapte si nu pot sa vad din web cam mare lucru :))

Dinu Friday, January 4, 2013 at 12:09:00 PM GMT+2

Nici nu stiam de aceasta partie. Poate am sa-i fac o proba anul acesta deoarece planuiesc sa vizitez mai multe statiuni din tara. Pana acum cel mai bun domeniu schiabil mi se pare cel din Poiana Brasov, dar este foarte aglomerat in weekend-uri. Am mai fost in statiunile de pe Valea Prahovei si acum planuiesc sa le testez pe cele din Covasna si Harghita. Din cate stiu partiile din aceasta zona sunt destul de scurte. Aceasta din Covasna de 1.4km pare printre cele mai lungi. Am dreptate?

Nume Sunday, January 13, 2013 at 1:30:00 AM GMT+2

Da, de luat in seama !

Gradinaru Marius

Cand va da drumul la teleski-ul celalalt care te urca pe partia de avansati?

Dofollow Blog