NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Greata de dimineata: sarcina nedorita, dupa ce m-a f***t Guvernul

Greata de dimineata
M-am trezit la o ora nefireasca pentru cineva care e liber azi. Cu greata mare iin mine. Recunosc, este mancarea de aseara. Niste unt care nu as fi avut voie sa il mananc. Dar ce m-a facut sa vars in urmatoarele minute a fost  stirea aceasta.
Pe scurt, un procuror moare la varsta de 29 de ani, dupa ce cade de la fereastra apartamentului sau. Ancheta ceva in legatura cu Adrian Nastase. Ultimul cu care a discutat (desi se pare ca era pregatit sa lupte) este procurorul Victor Ponta, care se si alege cu un dosar penal pentru crima, urmat de NUP (neinceperea urmaririi penale) si secretizarea dosarului  nr. 177/P/2002. O ziarista obtine crampeie din dosar si le publica intr-un ziar din Germania (nu ma mir de ce nu la noi).

Dar sa trec inapoi la greata mea de dimineata. Sunt insarcinat. Sunt insarcinat ca maine sa decid ce este ceea ce vreau eu. Doar ca de nicaieri nu reiese care este adevarul. Ma intreb daca toata aceasta istorie este adevarata sau nu. Dar de fapt nu conteaza. Si stii de ce? Pentru ca incep sa inteleg toata lupta aceasta politica ce se duce zilele acestea. In dimineata aceasta am impresia ca se duce lupta intre doi oameni care au probleme psihice grave. Nu acuz, dar pare sa aiba logica faptul ca pe niciunul dintre combatanti nu il intereseaza nimeni altcineva decat "adevarul". Nu conteaza ca sufar eu si tu si o tara intreaga. Ca se duce de rapa tot in legaturile cu celelalte tari. Si ca in cateva saptamani am saracit iar.

Tot ceea ce facem in viata lasa niste urme. Mai superficiale sau mai adanci. Nu imi pot imagina cum este sa ma cert cu cineva care apoi moare (nu conteaza ca este accident, suicid -nu intreb de autor moral, etc.). Ar lasa ceva urme in mine un astfel de eveniment. Si ma intreb daca nu cumva astfel de evenimente au creat monstrii, cu ambitii mari, care lupta pentru "drepatatea" lor. Daca nu cumva maine trebuie sa decid care dintre monstrii este mai putin bolnav psihic.

Si mi-e greata. Am fost f***t de niste oameni politici, iar acum sunt insarcinat sa decid in favoarea unuia sau a altuia dintre politicieni, desi nu vreau. Alternativele sunt putine, dar ma intreb unde sunt medicii si psihologii, la ora aceasta, daca ei dorm bine si daca le pasa.

TU? Cum te descurci cu sarcina? Sau nici nu stiai de ea?

15 comentatori

Vali Sunday, July 29, 2012 at 12:13:00 PM GMT+3

Nu cred ca ar aduce o mare schimbare in bine, orice alegere am face... asa ca nu prea sunt sigur ca ma duc la vot.

Laura Monday, July 30, 2012 at 1:30:00 PM GMT+3

Insarcinatii am fost foarte multi ieri..dar depinde cati dintre noi am avortat ieri sau am hotarat sa pastram sarcina! Vom vedea!:|

Lacramioara Tuesday, July 31, 2012 at 12:28:00 PM GMT+3

Deci mai bine nici ca puteai exprima acest lucru! Felicitari pentru comparatia aleasa si sper sa avortam cat mai repede!

Raluca Tuesday, July 31, 2012 at 4:01:00 PM GMT+3

Buna asta ! chiar buna ! felicitari

Alina Wednesday, August 1, 2012 at 9:53:00 AM GMT+3

Cu greata datorata jocurilor politice duc razboi de foarte mult timp...din nefericire, chiar daca mi-am pus stampila pe buletinul de vot, nu vad orizonturi prea limpezi in anii ce vor veni, indiferent de rezultat (din cate am inteles astazi da verdictul Curtea Constitutionala)
Oricum, pana la urma speram la mai bine ca doar...speranta moare ultima, nu?

Mariana Wednesday, August 1, 2012 at 10:04:00 AM GMT+3

Deci chiar te felicit1 acest articol e bun de prima pgina a ziarelor!

Elena Friday, August 3, 2012 at 9:24:00 AM GMT+3

Cu parere de rau, pot sa spun ca sunt de acord si in aceeasi situatie.

Sergiu Friday, August 3, 2012 at 2:18:00 PM GMT+3

Sincer, articolul tau nu e articol de blog personal, e articol de ziar de prim plan pe prima pagina. Felicitari.

Viorela Friday, August 3, 2012 at 2:21:00 PM GMT+3

Eu ..ce sa zic..vreau sa "fac avort" ca sa zic asa dar din pacate nu se mai poate..Felicitari pentru articol..

Andrei Sunday, August 5, 2012 at 10:17:00 AM GMT+3

trebuie sa recunosc ca titlul este demential!! te felicit :))

Andrei Sunday, August 5, 2012 at 12:43:00 PM GMT+3

Ce se intampla zilele acestea in Romania poate fi caracaterizat ca „o goana dupa ciolan”. Uniunea politica atipica USL s-au vazut, pe fundalul nemultumirii populare(indreptatita de altfel), ajunsi la putere. Totusi gustul victoriei era un pic amar deoarece jumatate din aceasta uniune atipica era privata de postul vizat. Asa ca, ignorand orice recomandare (sunt convins ca au fost multi care le-au spus sa nu destabilizeze tara) au trecut la atac. Rezultatul? Un euro pe faras, o economie la pamant, disparitia investitorilor, scaderea intrarilor banilor in economie, adio schengen, etc.
Nu sunt fan Basescu, dar cred ca puteau sa il lase acolo, sa il ignore, sa se certe, sa se bata, dar nu sa puna interesul coalitiei inainte de cel al tarii.
Asa ca subscriu - sentimentul de greata apare si la mine - doar ca se manifesta pe tot parcursul zilei.
Ar trebui sa merg la un ecograf.

cristina Monday, August 6, 2012 at 10:31:00 AM GMT+3

Sarcina extrauterina se duce undeva departe, la un moment dat. Pentru Basescu, Ponta si Crin noi suntem sarcina lor toxica si sunt niste imbecili fara cunostinte medicale saufara pareri de rau pentru ceea ce fac. In fond, ei nu au rate de platit, au furat suficient cat sa-si permita plozii lor sa mearga la scoli, sa aiba loc de munca asigurat.
Greata ne e tuturor. Poate ca Isarescu va accepta sa urce la putere si vom reusi si noi sa aducem putina credibilitate si stabilitate - politica, ca economica ne-au distrus fomistii.

Laurentiu Tuesday, August 7, 2012 at 1:00:00 AM GMT+3

Ai mai castigat un cititor fidel cu articolul asta!

Elena Alexa Tuesday, August 7, 2012 at 11:16:00 AM GMT+3

Eu personal ii las in pace. Am observat ca sunt doar niste caini care se cearta pe un singur os.
Am invatat ca in acest domeniu nu mai e de asteptat schimbarea. Atata doar ca ma afecteaza si pe mine ca cetatean si din pacate am o putere infima pentru a putea schimba ceva.

Marius Saturday, August 11, 2012 at 9:25:00 PM GMT+3

titlul este demential , la fel si articolul

Dofollow Blog