NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Decalogul dupa Hess - Alina Nelega Cadariu

Nu voi vorbi aici despre intreaga piesa. Decalogul dupa Hess il gasiti aici.

Este vorba despre prezentarea unui fragment, "Sa nu preacurvesti", in interpretarea lui Nicu Mihoc, Teatrul Ariel Underground, Tîrgu-Mureş, din 2004. Acest clip are o rata de accesare destul de mare, sub o denumire foarte "interesanta", ''Parerea'' barbatilor din Targu Mures despre femei.



Cu titlu usor modificat, a aparut si pe Fulgerica.com. Pare sa prinda la public, ceea ce ma face sa ma intreb daca chiar suntem atat de misogini, daca dincolo de aparentele pe care le pastram in familie, ascundem astfel de interpretari. Penru ca daca este asa, atunci pot sa inteleg cifrele alarmante legate de romance privitor la viata intima. Si chiar si rata destul de mare de divorturi si despartiri. Doar barbatii sunt cei care spun "Merg la femei".


Iata si o mica recenzie a piesei mai sus amintite, din care reiese destul de clar in ce categorie se situeaza barbatii care gandesc astfel.
"Prin intermediul acestei monodrame agil construite, Alina Nelega încearcă să pătrundă în mintea lui Rudolf Hess, umbra lui Hitler, motorul din spatele maşinăriei infernale, cel care, simţindu-se umilit de faptul că Germania a fost îngenuncheată în primul război mondial, îşi doreşte cu ardoare să îi răscumpere onoarea pierdută. El este cel care crede orbeşte în Nazism şi în programul acestuia, el este cel care crede cu tărie într-o Germanie purificată, într-o Europă care ar trebui purificată la rândul ei, care, dintr-o "bunică incestuoasă" ar trebui transformată într-un simbol şi un exemplu al purificării la toate nivelele."





1 comentatori

Rexton Tuesday, November 29, 2011 at 1:48:00 PM GMT+2

E o tendinta a ultimilor ani, care a prins foarte bine la Romani si anume aceea de avea o relatie extraconjugala. Cei care nu se incadreaza in categoria de care aminteam anterior se pare ca sunt catalogati ca fiind fraieri sau "nu se descurca", si putem discuta la nesfarsit despre acest capitol al celor care se descurca ( hoti, delapidatori, sarlatani, etc )

Dofollow Blog