NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Violenta domestica

Un experiment interesant si dureros. Si sa nu imi spuneti ca voi ati face altfel ca nu va cred.Mai ganditi-va ce se poate face.

2 comentatori

Anonymous

violenta nu inseamna doar tipete disperate

Violenţa domestică este o ameninţare sau provocare, petrecută în prezent sau în trecut, a unei răniri fizice în cadrul relaţiei dintre partenerii sociali, indiferent de statutul lor legal sau de domiciliu. Atacul fizic sau sexual poate fi însoţit de intimidări sau abuzuri verbale; distrugerea bunurilor care aparţin victimei; izolarea de prieteni, familie sau alte potenţiale surse de sprijin; ameninţări făcute la adresa altor persoane semnificative pentru victimă, inclusiv a copiilor; furturi; controlul asupra banilor, lucrurilor personale ale victimei, alimentelor, deplasărilor, telefonului şi a altor surse de îngrijire şi protecţie

abuzul nu inseamna doar mina ridicata sa dai o palma

Unknown Saturday, August 14, 2010 at 11:56:00 AM GMT+3

Wow, un comentariu de-a dreptul.....ametitor. Definitia luata de pe site-ul politiei, capitolul va las sa-l ghiciti voi.
Cu toate acestea, nu am auzit nimic despre ceea ce ai face tu in cazurile de genul acesta. Partea de teorie este frumoasa, dar practica....
Exista o explicatie a psihologilor, se numeste sindromul trecatorului, daca nu ma insel. Acolo se explica lipsa de actiune din partea noastra in astfel de cazuri (violente, urgente medicale, furturi, etc).

Dofollow Blog