NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Lumea cu alti ochelari

A venit vara, de acum este imposibil să treacă o zi fără ochelari de soare. Asta este o regulă după  care mulţi dintre noi se ghidează. Oriunde te­ai uita o să vezi oameni cu ochelari de soare, unii îi  poartă pentru protecţie alţii pentru că sunt la modă. Indiferent de motivul pentru care alegi să îi  porţi asigură­te că îţi vin bine. Din punctul meu de vedere există o singură marca de ochelari care  te va face să arăţi bine indiferent de modelul pe care îl alegi. Acesta este cu siguranţă Ray­Ban.  Îmi place Ray­Ban pentru grijă pe care o au pentru fiecare model, îmi place pentru designul  ochelarilor şi pentru prestanţa lor.  

Perechea mea preferată este fără îndoială Ray­Ban Original WAYfarer, şi nu cred că sunt singura  care apreciază acest model. Este un model şic şi plăcut. Mi mi se pare că este unul dintre  puţinele modele de ochelari care îţi aduce un plus de personalitate. Este adevărat că până la  urma fiecare îşi construieşte propriul stil, după gusturi şi preferinţe, dar acest model nu are cum  să nu se încadreze în grila de preferinţe a fiecărei persoane. Este un model ce prinde la public,  stau dovadă miile de replici ce s­au creat după el. Nu trebuie să fii un adevărat designer pentru a  reuşi să îţi creezi un outfit la care să porţi şi aceşti ochelari, probabil că de asta îmi plac atât de  mult.

Deoarece îi poţi purta şi integra în atât de multe combinaţii încât nu ai cum să îi uiţi acasă.     Priveşte lumea cu alţi ochi, poarta în fiecare zi Ray­Ban. Alege să fii diferit, alege să te faci  remarcat zi de zi, Ray­Ban te poate ajuta să faci asta. Purtând Ray­Ban fiecare zi va fi diferită faţă  de celelalte.

4 comentatori

Roxana Wednesday, May 28, 2014 at 5:53:00 PM GMT+3

Si mie imi place aceasta marca. Acum ca tot a venit vara si cealalta pereche nu o mai gasesc trebuie neaparat sa-mi iau unii noi.

Bianca Tuesday, June 10, 2014 at 2:23:00 PM GMT+3

Su eu port de la aceasi marca si imi plac foare mult....

NIcu Tuesday, June 10, 2014 at 5:42:00 PM GMT+3

RayBan este o firma buna ce are modele frumoase de ochelari.

Flory Thursday, June 12, 2014 at 12:40:00 PM GMT+3

hmm..nu am avut niciodata ochelari de la RayBan..acum ca a vn vara poate imi iau si eu o pereche.

Dofollow Blog