NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu

Poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneuPoza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu il gaseşti aici:  http://qa2.kfc.co.uk/resources/img/products/variety-bucket-productimage.jpg. ATENŢIE! Încerci pe propria ta răspundere!


Aseară un prieten m-a provocat la o probă: upload pe Facebook la o poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu. Am stat, am privit, am citit şi … nu am uploadat. În comentarii am citit îndeajuns pentru a mă convinge că chiar aşa este.


Evident, nu am de gând să trec prin toate etapele de deblocare a contului de Facebook. Nu este clar dacă poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu este fotografia de pe pagina aceea, care este tratata ca un spam (dacă a avut destule reclamaţii, poate fi pe lista neagră a celor de la Facebook -cea mai probabilă teorie) sau markerii de pe  poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu sunt cele ce spun că tocmai ai făcut un pas spre  încălcarea drepturilor de autor.


Dacă ai încercat şi ai contul de Facebook blocat, lasă aici un comentariu. şi eventuale reacţii, ăn afara înjurăturilor de rigoare (la începutul articolului “Poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu” ţi-am spus care sunt consecinţele instantanee). Ar fi educativ tuturor, mai ales curioşilor şi … celor ce nu cred până când nu încearcă pe propria piele.


Descoperirea la această poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu aparţine celor de la Metropotam, şi aveţi aici toată păţania.



Poza care iti blocheaza Facebook-ul instantaneu
Dofollow Blog