NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Sanie cu spatar si jucarii baby amore

Cand ai de facut un cadou pentru un copil  mai marisor, care trece de 4 anisori, si cadoul trebuie sa fie unul mai matur. Cu aceasta ocazie la fel  nu ar fi de prisos a te consulta cu parintii sa afli ce ii place si ce nu copilului.

Daca acesta inca nu are o bicileta, atunci acum este momentul potrivit. O copilarie fara bicicleta nu este nici de cum o copilarie deplina. Atrage atentia ca aceasta sa fie de dimensiuni mici si sa aiba 3 roti sau 2 roti obisnuite cu 2 roti mici pentru asigurare, doar copilul deabia se va invata sa mearga pe 
Aproximativ dupa 4 ani oricarui copil i se iveste interesul jocurilor de rol. De exemplu unui baiat poti sa-i cadonezi un „politist”, „cosmonaut”, iar unei fete o „balerina”, vesela sau jucarii ce reprezinta utilaje casnice.

Cei mici au o imensa rezerva de energie de care mereu au nevoia sa o consume. Baietii vor fi pur si simplu in extaz de la niste manusi de box sau o minge, iar fetele de corzi de exemplu. Rolele, patinele sau micile batute vor fi cu siguranta pe placul acestora. Totusi ai grija ca copilul sa fie sanatos si sa-i nu fie contraindicat careva chestii care ii pot dauna.

Daca inca te framanti daca i se va potrivi un cadou sau altul, atunci atrage atentia la niste cadouri care sunt universale pentru orice copil de varsta aceasta – creioane colorate, carioci, crete colorate, pensule si vopsea, albume pentru desen.


Va recomand sa cumparati, pentru ca tot se apropie sezonul rece, sanie cu spatar si jucarii baby amore.

0 comentatori

Dofollow Blog