NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Sex in vecin sau conjunctura astrala nefavorabila

Sex in vecin sau conjunctura astrala nefavorabilaEste ora 3 dimineata. Am de mers cateva sute de kilometri maine. Teoretic ar trebui sa dorm. Dar ... Vecinii mei au program, unul galagios, cu usi inchise si deschise, inainte si dupa.

Frunzarind, insa printre bloguri, aflu ca, de fapt, cauza nesomnului meu este cu totul altul. Este vorba despre o conjunctura astrala nefavorabila, cu planete in ... ma rog, vedeti mai jos, si Luna Plina, la care chiar imi vine sa urlu, la ora asta (sau ma rog, scuza buna, in caz ca mai trezesc alti vecini in timp ce urlu).

Peste câteva ore va fi Lună Plină şi acest lucru coincide cu o serie de aspecte astrale tensionate. Luna în conjuncţie perfectă cu Uranus din Berbec, va face opoziţie cu Soarele, aflat în Balanţă, care la rândul său este în cuadratură perfectă cu Pluto din Capricorn, care la rândul său face cuadratură cu Luna şi Uranus. Se formează astfel un triunghi „malefic” de aspecte negative, în care se află planeta Uranus (patronul Vărsătorului, zodia natală a României) şi Luna (patronul Racului, care este ascendentul României).
Ce naiv pot fi cateodata. Si cat de complexa este natura, cu toate canalele energetice. Dar mai bine mai chinui putin somnul, ca ma depaseste oricum textul de mai sus. Si sexul din vecini ... Ah, si am ramas fara tigari ... Conjuncturi ...

4 comentatori

Split Sunday, September 30, 2012 at 3:48:00 AM GMT+3

So, here I am ... Exact in aceeasi situatie ca si tine (doar ca eu nu am de condus maine) ... Have a great night then :)) ...

Alex Monday, October 1, 2012 at 1:18:00 PM GMT+3

Naspa de tine ...eu pot sa dorm linistit ca stau la casa :))

mircea Tuesday, October 2, 2012 at 9:50:00 AM GMT+3

Stiu oameni care au probleme cu somnul cand e luna plina.Dar nu este regula pentru ca eu n-am nici o treba.La fel si cu zgomotele vecinilor,de orice natura ar fi ele,pe mine nu ma afecteaza.Cred ca treaba cu somnul difera de la persoana le persoana.

Poiana Brasov Tuesday, October 2, 2012 at 4:18:00 PM GMT+3

Cand ceva iti merge prost toate incep sa mearga la fel. Faptul ca s au terminat tigarile intr o astfel de situatie e deja prea mult!

Dofollow Blog