Blogul lui Antonie Solomon |
Ce am gasit:
- Pe pagina oficiala a primariei Craiova, la pagina primarului, figureaza numele lui Antonie Solomon si niste rapoarte de activitate, ultima din 2009 (?!?). Tot site-ul primariei te duce la concluzia aceasta. Exceptie face un rand scris cu litere mici, in care aflu ca viceprimarul Dinca Marinica a fost delegat pentru exercitarea acestei functii.
- De aproximativ un an Antonie Solomon are niste procese si este suspendat (sau nu este -articolele sunt una peste alta confuze, copy/paste-uri ieftine ale "jurnalistilor")
- Wikipedia - sustine ca din 2004 este primar al Craiovei domnul ... Antonie Solomon. La 2 martie 2010 a fost arestat de DNA pentru luare de mita. Bun!
- Adevarul.ro - Ei, aici e mai incurcat. Conform acestui articol Antonie Solomon a putut parasi Craiova pentru 2 zile pentru a putea participa la cununia religioasa a fiului sau, unde a fost aplaudat de localnici. Si, atentie, din acelasi articol aflu ca Solomon a fost arestat la data de 2 martie 2009(!!!). Nu este vorba de o greseala de tipar, iata si un citat din articolul respectiv: "La aceeaşi biserică, preotul a susţinut în martie 2009 o slujbă pentru eliberarea din arest a edilului care tocmai primise primele 29 de zile de arest". Tot adevarul.ro este cel care ma ajuta sa inteleg ce este cu acest blog al primarului (vezi foto): a fost spart de hackeri (apropo, de o jumatate de an nu a cerut nimeni resetarea contului, sau stergerea sa?)
- Mediafax.ro - face o scurta lista a celor intamplate, dar omite anii (pe 2 martie.., pe 12 iunie... samd)
- De pe Regional anti-corruption portal aflu ca orasul Craiova a primit un premiu prestigios din partea UN Public Service Reward pentru "Prevenirea si combaterea coruptiei in serviciile publice" ce a fost acordat doar la doua localitati.
- De la presedintele PDL Dolj aflu ca acest personaj se afla printre posibilii canditati ai filialei pentru ocuparea postului de primar al Craiovei la alegerile din 2012 (romanialibera.ro)
Nu mai continui, desi ar mai fi. Exercitiul nostru presupunea un investitor. Daca acel investitor verifica personal, in 10 minute afla ca ar fi o investitie daca nu proasta, atunci extrem de instabila, din punct de vedere al sprijinului autoritatilor locale. Daca ar pune pe cineva sa investigheze si sa faca un raport, ar fi la fel de dezastruos.
Iata, dragilor, cum intelegem noi, romanii, si mai ales autoritatile centrale si locale, sa promovam si sa atragem investitori. O facem pentru a trai mai bine, nu?
O concluzie nu as dori sa trag din acest articol (nu ca nu as dori - dar mi s-a atras atentia sa nu generalizez - si nu o voi face).
Cate orase cunoasteti voi, care are totul in ordine, unde acest investitor ar putea veni cu inima impacata ca nu va pierde banii investiti?
1 comentatori
eu nu stiu nici un oras care sa incadreze in conditiile tale!
Post a Comment