NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cum fac transmisie video live pe facebook?

Bun. Avem Intrebarea: cum fac transmisie video live pe Facebook? Avem si răspunsul: este simplu să faci transmisie video live pe Facebook. Iată cum:
  1. Pornești aplicația Facebook pe iOs sau Android
  2. Apeși Scrie pe Facebook pe Timeline, Pagină sau NewsFeed
  3. Apeși transimte video live pe Facebook
  4. Pui o descriere a ceea ce urmează să transmiți video pe Facebook
  5. Apeși Go Live!
Cam atât, nu știu, însă, câte dintre dispozitive sunt la zi cu aplicația Facebook pentru a putea face transmisie live video

Câteva reguli generale pentru a avea succes cu transmisia video live pe Facebook:
  1. Anunță din timp când și ce vei transmite video live pe Facebook

Cu un pic de anticipare a evenimentului ai șanse mai mari ca mai multă lume să fie pe fază și să te privească

2. Transmite video live pe Facebook atunci când ai un semnal puternic pe telefon (4G/3G) sau WiFi

Asigură-te că ai semnal bun, pentru a nu îți pierde urmăritorii streaming-ului video live pe Facebook. În general pe WiFi este cel mai bine, dar merge și pe conexiuni de date. Oricum, atunci când ai semnal slab, butonul de transmisie va fi gri și inaccesibil.

3. Pune o descriere cuprinzătoare a ceea ce urmează să conțină transmisia live video pe Facebook

O bună descriere a evenimentului transmis video live pe Facebook va capta atenția fanilor și îi va ajuta să înțeleagă despre ce este vorba.

4. Cere fanilor să apese butonul de urmărire și vor primi notificări despre transmisiile tale video pe Facebook

Acest pas este necesar pentru a avea și cu alte ocazii fani ce știu despre ce este vorba.

5. Salută-i pe comentatori, cu numele lor și răspunde la comentariile pe care le primești

Din păcate, la acest capitol, chiar în momentul de față a picat examenul bunelor practici o mare agenție de publicitate, Leo Burnett (aveți înregistrarea aici, dacă ei o vor lăsa activă pe pagina lor de Facebook)

6. Transmite video live pe Facebook cât mai des și în concordanță cu temele tale de interes

Cu cât transmiți mai mult, cu atât cresc șansele să crească numărul de vizualizări, prin distribuire linkului către prietenii fanilor.

7, 8, 9, 10. Fii creativ și intră video live pe Facebook cât mai des!


Acestea fiind spuse, îți doresc succes in a face transmisia live pe Facebook.
Read More

Consignație în Brașov - Afacere inexistentă

consignatie brasovLipsa de consignații din Brașov mă duce cu gândul la oameni care au de toate și care nu au obiecte ce nu le folosesc și, mai ales, pe care nu vor să le vândă altora. Cu toate acestea, dacă scotocești un pic, ai șanse să găsești o consignație în Brașov, cu obiecte vechi, magazinul fiind unul de tip magazin de antichități. Atât!

Și totuși, de ce nu avem o consignație în Brașov?

Am văzut câteva case de amanet care iau și electronice ca garanție, dar nu înțeleg unde le vând, căci nu cred că toată lumea își recuperează bunurile din regimul de amanet. Magazinele de tip consignație au dispărut cu câțiva ani în urmă, din cauza legislației, din câte am înțeles. M-am uitat și eu peste regimul contabil al unei consignații, nu din Brașov, iar modul de lucru, deși un pic mai complicat decât un magazin normal, nu este ceva extraordinar de greu.
Astfel rămân cu întrebarea de ce nu avem o consignație în Brașov.

Care sunt prețurile în consignație?

Ei, aici începe distracția. Deși cineva, X, dacă dă la casa de amanet un laptop sau o tableta la un preț extrem de mic și plătește mai mult să recupereze bunul, în momentul în care merge la o consignație, cere un preț destul de mare, apropiat de cel real. Acolo află că, deși a mai plătit cândva TVA, va mai plăti o dată, la încasarea banilor, fiindcă așa cere legea (este cazul persoanelor juridice).
Astfel, dacă acel laptop îl evaluezi la 1000 de lei, prețul real fiind de 1300 de lei, TVA-ul va fi de 230 de lei, comisionul consignației va fi de 15%, adică 150 de lei. Avem astfel produsul la vânzare la prețul de 1380 de lei. Adică un pic mai mare față de prețul din magazin, fără să mai punem la socoteală diferitele promoții pe care o consignație nu are cum să le facă. Mai există doar o prevedere din contract cu consignația, care spune că dacă nu s-a vândut în trei luni, acel laptop va avea un preț cu 25% mai puțin, adică vei primi doar 750 de lei.

Consignația nu este o soluție, dacă vrei să vinzi ceva!

După cum ai văzut calculul de mai sus, nu se merită să dai ceva în consignație, pentru că nu ai cum să ceri un preț real. Banii primiți de tine de la consignație sunt aproape aceeași ca atunci când vinzi acel laptop direct unui prieten. Și atunci nu mai cauți o consignație să vinzi. Și vei fi lipsit de oferte de tip consignație, pentru că nici alții nu vor să vândă cu așa de puțini bani.
Read More
Dofollow Blog