NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tableta ce mi-o doresc acum

tableta Allview AX4 NanoDiscutia cu un prieten bun m-a determinat sa scriu acest articol. Am dezbatut problema unei tablete, performante, preturi, aspect si toate celelalte. Concluzia este insa simpla. Desi mi-ar place sa am o tableta extrem de performanta, recunosc ca ma voi multumi cu una modesta si romaneasca.

Tableta ce mi-o doresc acum


Cortex A7 -1,3 Ghz Dual Core, 7″, 4 Gb de memorie. Pret? 409 lei. Fabricat in România. Vorbesc despre  Allview AX4 Nano. 800×400 pixeli, touchscreen capacitiv multitouch, 2 camere, una de 3 Mb si cealalta (frontala) de 1 Mb (!!!- calitate pentru chat!), si multe alte specificatii tehnice. Bine-nteles, sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean.

De data aceasta m-a surprins marimea pe care o are aceasta tableta. 190,9 x 107,8 x 9,25 mm la Allview AX4 Nano. Pare sa fie tocmai ceea ce incape confortabil in palma, fara a te jena la lucrul rapid si sigur din deplasare (cu totii stim de ce nu scoatem, in general, tableta din gentuta ei cand suntem pe drum). Iar la greuatatea sa de 250 de grame, nu cred ca vei face febra musculara daca lucrezi cele 4 ore pe care le suporta dintr-o singura bucata. Aici carcotasii imi vor spune ca nu ai ce sa cauti atata timp pe o tableta. Va contrazic si cred ca o fac si tinerii care cauta mai mereu mese langa perete, pentru a putea incarca tableta.

Mai sunt cateva lucruri interesante. Incep cu GPS EPO (Extended Prediction Orbit), o chestie ce ajuta la o mai buna localizare.

Tableta ce mi-o doresc … pentru a citi si scrie


Partea cea mai importanta a discutiei cu prietenul meu a fost faptul ca mie imi trebuie o tableta pe care pot citi atat stirile zilei, cat si carti in format electronic. Totodata, vreau sa pot scrie mici articole, ca cel de acum, fara a fi nevoit sa ma mut pe laptop pentru acest lucru. Desigur, voi mai stiti si altfel de tablete, mai bune si mai nu stiu cum. Eu m-am oprit la Allview AX4 Nano. Poate ca si pentru faptul ca este facut aici, la mine in oras, in Brasov.

Din pacate, tot mai putin vad in ultimul timp sa fie cautata o tableta pentru functia sa de E-Book. Nu tu o carte, nu tu , un ziar, nimic. Si carti electronice sunt disponibile peste tot, nu cantaresc cu nimic mai mult decat tableta, in schimb, cel putin mie, imi pare de valoare mult mai mare cand pe tableta stiu ca mai am 2-3 carti instalate, ce le pot citi in micile pauze ce mi le pot permite.


Tableta ce mi-o doresc acum

1 comentatori

Vlad Caruseanu Thursday, January 16, 2014 at 10:50:00 AM GMT+2

Esti fan Allview din cate vad. Astept cu interest un review dupa achizitie, si eu caut ceva de genul. Spor la cumparaturi!

Dofollow Blog