NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Iarna asta vreau sa fac economie la caldura

Cum voi reusi sa fac acest lucru? Este foarte simplu si iti voi spune si tie. Am gasit la Heat-x niste   panouri radiante foarte bune si la preturi foarte mici cu ajutorul carora pot sa imi incalzesc casa mult   mai usor. Acest panouri sunt avantajoase si se gasesc la niste preturi foarte mici.

Iti recomand si tie sa le incerci fiindca nu ai nimic de pierdut. Nici eu nu eram convins de calitatea unui panou radiant insa dupa ce mi-am achizitionat unul am vazut ca nu consuma curent mai deloc si fac foarte multa   caldura in casa. Merita sa iti cumperi sit u aceste panouri radiante. Panoul radiant se monteaza   fie pe perete, poate deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat.

Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata. Ve reusi acum sa economisesti mult spatiu in casa si nu va mai trebui sa dai bani la caldura de la calorifere care a devenit foarte scumpa.

Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra. Fara nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila,   nu exista tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.
Read More

Cum sa iti condimentezi viata de cuplu

Fie ca iti lipseste inspiratia, fie este cheful, sau te simti obosita, cert este ca viata voastra amoroasa a inceput sa nu mai mearga asa de bine ca la inceput. Asa ca trebuie sa fi din ce in ce mai inventiva si sa aduci ceva nou, pentru a trece peste aceste momente. Si un masaj erotic este numai bun. Dacă nu ati mai facut asta pana acum, dar sigur ati vazut în filme, atunci e simplu să urmati si voi exemplul: poti aduce in dormitor ce ai mai delicios prin frigider.

Sos de ciocolata frisca, mieresii orice fructe iti plac mai mult pot face parte din preludiul vostru gustos. Pentru o noapte de sex fierbinte creaza­ti un personaj si nu iesi din rol pana la sfarsit Pentru idei, discuta cu iubitul tau despre cea mai erotica fantezie a ta si poate reusiti s­o si puneti in aplicare. De asemenea, daca vine şi el cu idei, poate le faceti si pe acelea, reusind astfel sa va condimentati viata sexuala putin cate putin. Mie imi place THE AROUSING VIP OBSESSION

Masajul erotic nu este atat de greu pe cum vrea sa para, asa ca trebuie sa iti iei inima in dinti si sa incepi sa il aplici, vei fi surprinsa sa vezi cate beneficii poate sa aduca. Rolul masajelor pentru organism este benefic. Practicat intre iubiti poate fi considerat un aspect delicios si magic al unei relatii sigure si in perfecta armonie. Si daca sunteti atat de pasional si pasionat de ceea ce tine de masaj, puteti sa cautati firme care fac angajari masaj erotic
Read More

Dorinta de a renunta la ochelari

Mereu mi-am dorit sa renunt sa renunt la ochelari, imi creau un disconfort pe tot parcursul zilei. In schimb acum decand cu lentilele de contact altfel privesc lucrurile. Nici macar nu le simt ca sunt acolo. Doar absenta lor ma face sa imi amintesc ca nu le am si imi sunt necesare pe tot parcursul zilei.

Confortul este unul ridicat, mentinerea umiditatii pastrandu-se de pana la 97%. Nu am avut probleme din cauza purtarii lentilelor, cum ar fi : iritarea ochilor, sau lacrimarea. Purtarea lor nu afecteaza in vreun fel ochii. Continutul de fosforicolina - substanta care se gaseste mod natural in membrana celulelor umane - face ca lentila sa nu irite ochiul sau cornea. Toate aceste detalii nu fac decat sa duca la o vedere mult mai clara.

Comerciantii acestui produs ofera un plus de garantie tuturor celor care il cumpara, daca nu sunt multumitit de calitatea produsului il pot returna si voi primi contravaloarea lui in bani. Eu am fost multumita si inca sunt, de aceea imi permit sa va recomand si voua.
Recomand lentile de contact rosii si lentile contact pret
Read More

Accesorii laptop, esentialul bunei functionari

Azi va povestesc despre un laptop simpatic, dar “putin defect”. Nu este o gluma, chiar are mici inconveniente, care nu ma lasa sa lucrez repede si comod. Dar va arat despre ce inconvenient vorbesc.


Laptopulesteuulu,darumergetastatura.Maiexactcatevataste.


O intamplare nefericita a dus la distrugerea ireversibila a catorva taste ale laptopului, mai exact a firicelelor acelea fine, care duc informatia spre creierul calculatorului. Si aceeasi intamplare nefericita a dus la ruperea acelui piciorus de pe mijlocul mufei de alimentare (cei ce dețin un laptop Dell stiu ce important este acel piciorus). Practic, il pot folosi, îmi da un mesaj de eroare la pornire ce mă atentioneaza ca nu poate determina tipul de incarcator atasat, ceea ce opreste incarcarea acumulatorului. Iar tastatura … ați vazut concret rezultatul. Exista si acea tastatura virtuală, dar nu este chiar atat de practica. De fapt, in momentul de fata scriu acest articol de pe un dispozitiv mobil, într-atât de incomoda este lipsa acelor câteva taste.

Bun, am trecut la cautari pe internet, pentru aceste piese. Nu am găsit ceva concret pana nu am ajuns pe o pagina cu accesorii laptop. Da, vorbesc despre LaptopGarage. Au aici si tastatura, si incarcator, piese noi, cu garantie si livrare la domiciliu.

Insa, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este textul de lamurire aflat sub produsul ales. Suna ceva de genul: “tastatura compatibila cu laptopul Dell este 100% noua, nu comercializam produse uzate sau reparate”, “garantam compatibilitatea 100% a acestui produs cu produsul tau original Dell”. In cazul meu este un laptop Dell Vostro. Ah, sa nu uit un lucru important: garantie 12 luni! Prețurile sunt bune, așa ca nu îmi dau seama cum de nu am găsit mai devreme pagina.

Acum, dacă tot este Black Friday, mă gandesc sa profit si sa rezolv problema. Dacă vrei ca si tu sa fii privilegiat, devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de superoferte!



Accesorii laptop, esentialul bunei functionari
Read More

Pink Friday, pentru ca Black este destul! Si Mobile Saturday!

Pink Week si Mobile SaturdayPink Friday, caci Black Friday este peste tot. Sa va lamuresc. Cei de la MiniPrix au saptamana aceasta reduceri consistnte, sub denumirea de Pink Week. Si, bine-nteles, maine este … Pink Friday.

Ce inseamna Pink Friday la MiniPrix? Vineri, 29 Noiembrie, adica Black Friday, cumparatorii pot sa achizitioneze mii de produse cu reduceri impresionante. Concret, fiind Pink Week, gasesti deja lenjerie intima la jumatate de pret, pulover tricotat de lana la 40 de lei si  patine  la 70 de lei. Si sunt ofertele de saptamana aceasta, cele de maine le vom vedea dimineata. Asadar, inarmeaza-te cu rabdare si verifica de dimineata ofertele de Pink Friday.

Si sa te lamuresc si ce este Mobile Saturday. Toti cei ce au descarcata aplicatia MiniPrix pentru mobil (descarca aici aplicatia MiniPrix pentru Android si aici aplicatia Miniprix pentru iOS) vor beneficia de super oferte in data de 30 noiembrie, daca acceseaza pagina de internet a magazinului MiniPrix de pe dispozitivul mobil (telefon Android sau iOS).

In esenta, ai reduceri toata saptamana Pin Week, iar vineri, fiind Pink Friday, oferta speciala (va voi informa pe parcurs despre procentele de reduceri, la o gama larga de produse: imbracaminte, incaltaminte, accesorii, jucarii, arta si carti, electronice si electrocasnice, casa, gradina, masina, alimente, frumusete si sanatate. La fel si pe 30 noiembrie, de Mobile Saturday.





Vor fi oferite, cu ocazia Pink Friday, mii de produse cu reduceri de pana la 70%, din categoriile Imbracaminte, Incaltaminte, Accesorii, Jucarii, Arta si carti, Electronice si Electrocasnice, Casa, Gradina si Masina, Alimente, Frumusete si SanatateToate produsele vor putea fi accesate la acest urlhttps://www.miniprix.ro/produse/pink-friday-2013 




Pink Friday, pentru ca Black este destul! Si Mobile Saturday!
Read More

Lyoness a lansat programul Auto Cashback

In sfarsit cei de la Lyoness au lansat cel mai atre program cu care pot sa imi platesc toate facturile dar sa si fac cumparaturi in Lyoness Store mult mai usor. De acum incolo pot sa ma bucur din fata calculatorului de promotiile care le au cei de la Lyoness si magazinele partenere. Este o oferta de nerefuzat de care ar trebui sa profiti si tu. Mi se pare ceva foarte tare sa poti cumpara produse fara sa mai folosesti bani. 

Doar cu ajutporul unor bonuri valorice validate de la Lyoness cumperi si platesti facturi direct din fata calculatorului. Cu noul program Auto Cashback poti foarte usor sa acumulezi bonuri pentru Lyoness Store in fiecare luna. Urmeaza acum cei trei pasi de la Lyoness prin care te inscrii in programul lansat de ei in aceasta perioada. Acum poti sa prinzi mult mai usor promotiile si multe alte oferte pe care le au in decursul acestei perioade. Este foarte interesanta aceasta oferta si sunt foarte bucuros ca am reusit sa intru si eu in acest program. Cred ca toata lumea care va lua parte la acest program nu va avea nimic de reprosat, ba mai mult se va bucura ca nu va mai trebui sa foloseasca bani pentru a plati produse. 

Acum cu Auto Cashback folosesti mereu bonuri valorice si cumperi orice doresti in limita bonurilor pe care ti le-ai achizitionat de la Lyoness. Cred ca au si ceva reduceri sau ofera bonuri valorice cadou in functie de cate cumperi sau cum doresti sa le folosesti in fiecare luna.
Read More

Buzurel iti da premii

Cafetiera pare sa nu mai faca asa cum facea la inceput cafeaua. Aspiratorul scoate un zgomot de te doare capul cand faci curatenie. Blenderul numa nu marunteste fructele cand vrei sa bei un suc natural. Ceainicul tau electric mai mult incalzeste apa decat o fierbe. Daca te regasesti in una din aceste situatii sau daca ai o problema asemenatoare, inseamana ca tot ce ai nevoie este un obiect electrocasnic nou.

Da, probabil te gandesti ca de asta oricine are nevoie, insa tu, ca multe alte gospodine nu ai bani suficienti incat sa le inlocuiesti. In plus, te multumesti si asa, la urma urmei, ce o sa faci daca nu-ti permiti. Ce-ai zice daca ai castiga un obiect electrocasnic la un concurs? Hmm..probabil te gandesti ca ceea ce spun e doar asa, de publicitate. Ei bine, nu. Site-ul http://www.buzurel.ro chiar iti ofera aceasta posibilitate. Totul e pe bune.

Daca te inregistrezi pe acest site si intri la sectiunea de forum, sansele tale sa castigi sunt deja mai mari. Data ce te-ai inregistrat, acceseaza link-ul http:/ /forum.buzurel.ro/ si intra in discutiile de pe forum. Procedant astfel, intri automat in tragerea la sort pentru concurs. Si, daca spunem concurs, spunem premii. Premiile nu sunt in bani sau direct in obiecte electrocasnice. Premiile sunt in vouchere care au contravaloarea cuprinsa intre 100 si 500 lei. Cu aceste vouchere poti cumpara electrocasnice de pe site-ul http://www.buzurel.ro. Acestea pot fi de la una din firmele Zass, Trisa sau Bodum.

De astfel de vouchere te poti bucura si daca esti un membru activ al forumului. Primii trei membri care au cea mai mare activitate pe forum primesc un voucher de 200, 300 sau 500 de lei. Nu mai astepta. Acceseaza acum site-ul http://www.buzurel.ro, inscrie-te si bucura-te de premii utile, castigate fara efort. Bucura-te de sentimentele pe care le are un castigator, dar si de premii.
Read More

Ce inseamna matrafox, Dex sau alte definitii

MatrafoxCe inseamna matrafox? Intrebare legitima, pentru cei ce nu au cunoscut vechile vremuri comuniste. Readus la viata pe sticla ecranului TV de catre … nu conteaza, matrafox este luat la “analiza”.

Dar ce inseamna “matrafox”? Dicţionarul de argou al limbii române al Ninei Croitoru Bobârniche (ediţia a II-a, 2003), cuvântul e definit ca “băutură improvizată: alcool cu zahăr ars sau spirt medicinal cu pastă de dinţi (în închisori)”. De fapt, termenul matrafox se poate folosi pentru foarte multe combinaţii profund neatractive şi în genere pentru orice băutură alcoolică proastă.

In momentul de fata, Mircea Badea este cel care a descoperit matarfoxul de cateva zile, de cand un purtator de cuvant al guvernului a folosit: “era matrafoxat”, referindu-se la Basescu. Iar acum, Badea se distreaza cu termenul “matrafox” si variante de lucru ale acestora. Bine-nteles, pe termenii “manga”, “ranga” si “matrafoxat”.

Destul de multe sunt, în limbajul familiar-argotic românesc, denumirile băuturilor alcoolice de proastă calitate: foarte ieftine, obţinute prin amestecuri sau prin fabricaţie artizanală dubioasă. Categoria, nediferenţiată, e caracterizată pur şi simplu, glumeţ, prin efectele ei devastatoare, evocate cu ajutorul unor hiperbole dramatice. Formulele sunt umoristice mai ales prin contrastul între aparenţa de denumire serioasă, care poate fi folosită în deplină linişte de către consumatori, şi conţinutul terifiant. Denumirile sunt tipice disfemisme, care accentuează efectul negativ al băuturii, prin evocări aluzive ale morţii, prin echivalarea cu substanţe explozive, otrăvuri etc. (Rodica Zafiu).

De fapt, termenul se poate folosi pentru foarte multe combinaţii profund neatractive şi, în genere, pentru orice băutură alcoolică proastă. Interesant e că matrafox mai apare cu un sens doar în aparenţă diferit: nu desemnează numai băutura contrafăcută, substitutul de băutură, ci şi “substitutul de benzină”, combustibilul de cea mai proastă calitate.

123Urban.ro spune despre matrafox: Băutura omului sărac, fabricată la repezeală din materiale disponibile. De exemplu alcool etilic, zahăr ars, şi chimion. In puşcării se face din parfum, zahăr şi pastă de dinţi.

Matrafoxat?


Pe scurt, termenul “matrafoxat”: “X are o figură care trădează consum de matrafox în stil barbar”.


Ce inseamna matrafox, Dex sau alte definitii
Read More

Versuri Eminem – The Monster feat Rihanna lyrics and video


 


Versuri Eminem – The Monster feat Rihanna lyrics


Rihanna:

I’m friends with the monster that’s under my bed

Get along with the voices inside of my head

You’re trying to save me, stop holding your breath

And you think I’m crazy, yeah, you think I’m crazy


Eminem:

I wanted the fame, but not the cover of Newsweek

Oh well, guess beggars can’t be choosey

Wanted to receive attention for my music

Wanted to be left alone in public, excuse me

Been wanting my cake, and eat it too, and wanting it both ways

Fame made me a balloon cause my ego inflated

When I blew; see, it was confusing

Cause all I wanted to do is be the Bruce Lee of loose leaf

Abused ink, used it as a tool when I blew steam (wooh!)

Hit the lottery, oh wee

With what I gave up to get was bittersweet

With this like winning a huge meet

Ironic cause I think I’m getting so huge I need a shrink

I’m beginning to lose sleep: one sheep, two sheep

Going cuckoo and cooky as Kool Keith

But I’m actually weirder than you think

Cause I’m


Rihanna:

I’m friends with the monster that’s under my bed

Get along with the voices inside of my head

You’re trying to save me, stop holding your breath

And you think I’m crazy, yeah, you think I’m crazy


Rihanna:

Well, that’s not fair

Well, that’s not fair


Eminem:

No, I ain’t much of a poet but I know somebody once told me

To seize the moment and don’t squander it

Cause you never know when it all could be over tomorrow

So I keep conjuring, sometimes I wonder where these thoughts spawn from

(Yeah, ponder it, you won there’s no more

You losing your mind, the way it budged)

Yo-lo-lo-lo-yee-whoo

I think you’ve been wandering off down yonder

And stumbled onto Jeff VanVonderen

Cause I need an interventionist

To intervene between me and this monster

And save me from myself and all this conflict

Cause the very thing that I love is killing me and I can’t conquer it

My OCD is conking me in the head

Keep knocking, nobody’s home, I’m sleepwalking

I’m just relaying what the voice in my head’s saying

Don’t shoot the messenger, I’m just friends with the


Rihanna:

I’m friends with the monster that’s under my bed

Get along with the voices inside of my head

You’re trying to save me, stop holding your breath

And you think I’m crazy, yeah, you think I’m crazy


Eminem:

Call me crazy, but I have this vision

One day that I’d walk amongst you a regular civilian

But until then drums get killed and I’m coming straight at

Emcees, blood get spilled and I

Take it back to the days that I get on a Dre track

Give every kid who got played that

Pumped up feeling and shit to say back

To the kids who played ‘em

I ain’t here to save the fucking children

But if one kid out of a hundred million

Who are going through a struggle feels and then relates that’s so great

It’s payback, Russell Wilson falling way back

In the draft, turn nothing into something, still can make that

Straw into gold chump, I will spin Rumpelstiltskin in a haystack

Maybe I need a straight jacket, face facts

I am nuts for real, but I’m okay with that

It’s nothing, I’m still friends with the


Rihanna:

I’m friends with the monster that’s under my bed

Get along with the voices inside of my head

You’re trying to save me, stop holding your breath

And you think I’m crazy, yeah, you think I’m crazy


Rihanna:

Well, that’s not fair

Well, that’s not fair.


Versuri si videoclip 



Versuri Eminem – The Monster feat Rihanna lyrics and video
Read More

Lecție - Poezia de duminică

Lectia


Lecţie


de Corina Nica


M-am revoltat pe-ai mei de-acasă

Căci mama mea, ca profesoară,

Ajută pe-altul astă seară

Iar tatăl m-a certat la masă.


Ar vrea să fiu ambiţios,

Să am mai mult timp pentru teme,

Să nu cunosc cuvântul ,,lene”

Și să mă port mereu frumos.


Ei tot mereu muncesc și-ar vrea

Să vadă asta și la mine,

M-a pus la teme tata! Bine!

Aș vrea să scap, ce mi-ar plăcea!


Dar el insistă, mă păzește

Și nici nu-mi pasă ce mai vrea

Vreau să mă joc și cred, așa,

Că-s ne-nţeles! Nu mă iubește!


Dar când să plece cel studios

Il duc spre ușă, s-ajut mama,

El către tatăl meu ia seama

Și-mi spune-ncet: ,,Ești norocos!


Eu l-aș dori pe tatăl meu

Să-mi ceară orișice povară

Dar e plecat in altă ţară

Și nu-l mai pot intoarce eu.


Invăţ și plâng in orice noapte

Că nu mai e cu mama mea

De când a divorţat de ea

S-a dus in lume, e departe.”


M-am dus in casă rușinat,

De comportarea mea cu-ai mei

De toate notele de trei,

De toate ce i-au supărat.


Sunt norocos, acuma știu

Am mamă bună, tată, frate

E timpul să imi iertaţi toate!

Eu vă iubesc și nu-i târziu!


Lecție – de Corina Nica



Lecție - Poezia de duminică
Read More

I want to live on my own

I choose for some time that I want to live on my own and I want to do my own live and just go there in the wide world to see how it was on my own. I wanted to do that and a few months ago I received a job offer in Bucarest and I wanted to give it a try but first of all I needed a place to stay a place that was convenient and near to my job. So I started looking for it and I found out a place on the internet called golden key.ro real estate that can search a place for you in the area you wanted and at a spectacular good price and a modest home so know I have a place to stay in Floreasca and my work goes as good as it can be because the stress of finding a good place to stay was out of my care.
Read More

Adolescente la modă

Indiferent de vârsta fetele își doresc să arate bine pentru a se remarca în ochii băieților și pentru a atrage atenția în diferite contexte. Adolescența este perioada în care fetele resimt cel mai puternic nevoia de a arată bine, pun un preț mult mai mare pe modă și pe felul în care se îmbracă. Pentru a fi frumoase adolescentele ar trebui să pună preț pe caracterul și personalitatea lor, să se îmbrace astfel încât personalitatea lor să vorbească pentru ele. Indiferent de tendințele modei adolescentele trebuie să știe să își pună în evidență personalitatea prin hainele pe care le poartă. Dacă acest sfat este urmat, atunci adolescentele se vor simți confortabil în hainele pe care se poartă și asta se va vedea din atitudinea lor. Adolescența este o perioada dificilă, părinții ar trebui să își susțină fetele să își urmeze propriul stil vestimentar care să le pună în evidență și care să le facă să se simtă bine.
Va recomand lenjerie modelatoare jolidon de pe www.glittio.ro!
Read More

Tortul...

Nu cu multi ani in urma, cand era ziua de nastere a cuiva drag, vedeta serii, tortul, era facut cu multa dragoste, in casa, de catre mama, sora, sotia sau prietena sarbatoritului/ei. Insa vremurile in care se faceau dulciuri in casa au cam apus.
Si asta din mai multe motive: in primul rand suntem din ce in ce mai ocupati si mai stresati si nu mai reusim sa gasim timp pentru a petrece ore intregi in bucatarie; in al doilea rand, aproape ca nu mai este deloc avantajos sa facem dulciuri in casa, caci costul final al produselor este aproximativ acelasi cu cel de la cofetarie, ba mai mult se adauga si volumul de munca si timpul petrecut la preparare. In plus, chiar daca exista timp si talent, cu greu se va putea egala maiestria unui maistru cofetar, care are mult mai multa indemanare si experienta si care poate transforma un simplu tort intr-o adevarata bijuterie dulce.

Daca intrati pe site- ul edulce.ro veti avea ocazia sa vedeti fotografii cu torturi care arata incredibil de bine, incat aproape ca vi se va parea o impietate sa taiati o asemenea opera de arta.

Va recomand tort masinuta de la edulce si torturi deosebite de la edulce!
Read More

poadsfpga pemgdsflgdr

Read More

Mezamir participa pe 22 Noiembrie 2013 la Black Friday

Oradea, 17 Noiembrie 2013. Mezamir SRL, partener Panasonic pregateste pe 22 Noiembrie 2013, numeroase reduceri cu ocazia Black Friday. Site-ul pe care puteti gasi promotiile de Black Friday este www.panasoniconline.ro.
pic19793
Promotia esta valabila in ziua de 22 Noiembrie 2013, de la ora 00:00 pana la ora 23:59. Iata ce produse Panasonic vor putea fi achizitionate, cu reduceri cuprinse intre 5-25%, pe 22 Noiembrie 2013:
26 modele smart TV LED
12 modele de Smart tv-uri NEO-Plasma
8 modele de playere Bluray 3D
25 modele de sisteme Home cinema si audio
2 modele de uscatoare pentru rufe
8 modele de masini de spalat
8 modele de combine frigorifice
13 modele de cuptoare cu microunde
3 modele de cuptoare pentru paine
4 modele de aspiratoare
4 modele de fiare de calcat
12 modele de ceainice si cafetiere
63 modele de produse pentru ingrijire personala pentru femei si barbati
11 modele de produse pentru  ingrijirea orala
28 modele de telefoane DECT
84 modele de camere foto dslr-uri si compacte
16 modele de camere video
În campania de Black Friday vor intra toate categoriile de produse expuse mai sus: incepand cu DSLR-uri si continuand cu modele foarte performante de Smart-TV LED si NEO-Plasme. Vor exista reduceri consistente pana si la obiecte mici, dar foarte utile, cum ar fi cafetiere, ceainice si obiecte de ingrijire personala.
Pentru Mezamir, Black Friday inseamna rasplatirea clientilor.  Este o buna oportunitate de a castiga noi  clienți în această perioadă, deoarece Mezamir isi doreste sa ofere tuturor clientilor o experienta cat mai placuta de cumparare. Foarte important este faptul ca toate comenzile se vor onora. In cazul in care stocul din depozitul din Romania se va epuiza, va fi suplimentat din stocul Panasonic. Pt comenzile care se vor onora din stocul Panasonic termenul de livrare va fi de aproximativ 10 zile lucratoare si se va percepe un avans de 30 %
Despre SC Mezamir SRL
 SC Mezamir SRL înfiinţată în anul 2008, face parte din grupul de firme Mezamin care deţine cel mai mare magazin exclusiv Panasonic din România. Magazinul se afla in Crişul Shopping Center Etaj 4 din Oradea, avand suprafaţa de expunere de 160mp. Intr-o perioada scurta de la infiintare, firma a reusit sa se impuna pe piata locala si nu numai.
Echipa Mezamir SRL este formata din consultanti de vânzări specializati in produsele Panasonic. Experienta acumulata in tot acesti ani de existenta şi profesionalismul echipei sunt o garantie suplimentara a calitatii serviciilor oferite de Mezamir SRL in distributia si vanzarea produselor Panasonic pe teritoriul Romaniei.
Via Blogatu.ro.
Read More

Bijuteriile OnlineBijoux

Avand in vedere ca sarbatorile de iarna se apropie cu repeziciune, este momentul sa ne gandim deja la ce cadouri vom cumpara pentru cei dragi. In ceea ce le priveste pe doamne si domnisoare, cu magazin bijuterii nu prea puteti sa dati gres, caci femeile iubesc sa aiba accesorii cat mai frumoase. Indiferent daca va ganditi la mama, bunica, sora sau cumnata, pe site-ul onlinebijoux.ro veti gasi cu siguranta ceva potrivit. Insa chiar si pentru barbati puteti gasi o gama variata de bijuterii elegante si distinse, care vor reprezenta, cu siguranta, un cadou special.

Pe site puteti naviga foarte usor si puteti gasi idei pentru cadouri, caci bijuteriile sunt impartite atat in functie de materialul din care sunt confectionate, cat si in functie de categorii (inele, bratari, cercei, etc), cat si in functie de pret. De asemenea, trebuie precizat ca exista promotii periodice, si ca pentru majoritatea bijuterii argint transportul este gratuit.  

As vrea, ca in continuare, sa va prezint cateva sugestii de cadouri potrivite pentru persoanele dragi voua, indiferent daca sunt femei sau barbati. De exemplu, pentru mama dumneavoastra puteti alege un set de bijuterii, care este foarte elegant si rafinat, pentru tata este oricand binevenit un ceas deosebit, pentru frate sau iubit o bratara discreta, dar masculina, poate reprezenta un cadou minunat, iar pentru sora sau prietena nu puteti da gres cu set asortat de inel si medalion.

Nu veti fi nevoiti sa va limitati in alegeri, caci pe site veti gasi foarte multe modele de bijuterii, destinate tuturor varstelor si la preturi foarte accesibile si avantajoase. Calitatea produselor este garantata!
Read More

Eva - Poezia de duminica

Eva


Eva


Corina Nica


Frumoasă ca o zi de vară

Precum o trestie mlădie

Trecea prin vis a mia oară,

Cea mai aleasă, dragă mie.


Zâmbind, te ameţea ca vinul

Și ai fi vrut să nu se piardă

Din strălucirea ei seninul

Cu care ingerii dezmiardă.


Iar ochii ei, albastre valuri

De să te miri că sunt aievea

Te aruncau pe albe maluri

De neputinţe. Era Eva.



Eva - Poezia de duminica
Read More

Cand trebuie sa merg la veterinar

Cand te hotarasti sa ai ca animal de companie un caine, trebuie sa fii informat ce anume ai de facut pentru a-l creste sanatos astfel incat sa te bucuri de el cat mai mult timp. Pe langa hrana pe care trebuie sa i-o dai acestuia, trebuie sa mai ai in vedere si momentele in care este indicat sa consulti un medic veterinar.
In primul rand, cand iti cumperi un caine, mergi cu el la medic pentru un cntrol complet, in care te asiguri ca totul este in regula. Apoi, pentru ca animalutele cum sunt catelusii trebuie protejate de infectii sau alte boli, ele trebuie vaccinate la 6, 8, 10, 12 si 14 saptamani, mai apoi la 6 luni.
Alta problema care l-ar putea supara pe catelus ar putea fi parazitii, fapt pentru care este recomandata o deparazitare periodica.
Consulta un medic veterinar ori de cate ori crezi ca e ceva in neregula cu animalutul tau.
Va recomand clinica veterinara nonstop mobile vet. La clinica veterinara Mobile Vet gasiti tot ce e mai bun!
  
Read More

Reducerea stresului la locul de muncă

            Delegarea responsabilităților este una dintre cele mai complicate sarcini ale managerului. Plasarea diferitelor atribuții intră în sarciniile sale iar acesta este deseori un important factor de stres.
            Managerul este cel care trebuie să motiveze angajații să execute anumite sarcini corect și eficient pentru a putea duce la îndeplinire obiectivele organizației. Angajații însă nu sunt întotdeauna atât de perfoamanți și de dornici de a întreprinde anumite activități iar asta determină pentru manager un stres și mai mare.
            Coordonarea echipei de lucru este sarcina sa iar lipsa motivării angajaților poate fi socotită ca un eșec al muncii sale. Angajații responsabili își înțeleg sarcinile de lucru și le duc la îndeplinire fără a discuta, cei care nu sunt destul de motivați vor acționa pentru a își limita atribuțiile.
            Doar competențele unui bun manager vor crește gradul de motivare, de responsabilitate și de implicare al angajaților pe care îi are în subordine.
               Va recomand Hrp.ro! 
Read More

Cum sa porti un pulover XXL

Desi in general evitam hainele largi tocmai pentru a nu arata ciudat, designerii au gasit numeroase solutii care te ajuta sa arati sic in ele. Puloverul supradimensionat merge asociat de minune cu pantalonii skinny. Acestia din urma ajuta la crearea unui echilibru al lookului. Combina o camasa alba, mai lunga, cu un pulover gros, cu diverse modele sau imprimeuri, si o fusta scurta circulara, in tendinte. Modelele etno, de inspiratie azteca, invioreaza intreaga tinuta. Poarta puloverul XXL cu o pereche de jeansi stramti, botine din piele intoarsa si strangel in jurul taliei cu un cordon subtire din piele, innodat neglijent. Atentie la textura: atunci cand iti cumperi un pulover, fii atenta la materialul din care este facut. Pentru o zi rece de iarna, accesorizeaza puloverul gros cu o esarfa mare, prinsa circular in jurul gatului. Combina un pulover XXL cu o pereche de colanti viu colorati sau din piele si o pereche de ghete cu siret, iar lookul tau va fi cu sigurant original si inedit.
Va recomand blugi rupti si hanorac dama!
Read More

Obiective turistice in Malaga

Un orasport situat in sudul Spaniei, in regiunea Costa del Sol, acesta a devenit extrem de popular printre turisti datorita culturii, traditiilor, gastronomiei, climei si a plajelor minunate ce incanta fiecare vizitator. Portul din Malaga este cunoscut ca unul dintre cele mai importante din intreaga Spanie. Pentru cei care vor sa faca plimbari linistite si relaxante pot opta pentru gradinile si parcurile despre care se spune ca ar fi cele mai frumoase din Spania, principalele atractii de acest gen sunt La Concepcion Gardens, El Retiro si Malaga Park, dar este si un oras modern in care te poti distra. In centrul orasului, asezata pe un deal, se afla fortareata Alcazaba ce este inconjurata de trei ziduri de protecite, doua din ele fiind in stare intacta. In apropiere se gaseste si Castelul Gibralfaro, o cetate maura construita in secolul XIV de Yusef I din Granada. Muzeul de Arheologie al orasului Malaga se afla in castel si gazduieste obiecte extrem de valoroase din Paleolitic şi Neolitic descoperite in pesterile La Pileta si La Victoria.
Va recomand bilete avion de pe bileteavion.ro!
Read More

Cum ne afecteaza fumul de tigara

Conform unui studiu efectuat recent de catre britanici, aproximativ 600.000 de oameni mor anual din cauza fumatului pasiv. Atunci cand trageti fum de tigara in piept, mai ales cand stati in spatii in care se fumeaza mult, alveolele pulmonare se umplu cu aer si cu fum, iar apoi acesta iese afara prin expiratie. Si de cate ori faceti acest lucru, odata cu trecerea timpului in alveole ramane un reziduu, care in ani se depune pe peretii alveolelor, micsorandule volumul. Capacitatea lor se reduce, sangele transporta o cantitate de oxigen mai mica spre organe, tesuturi si celule. Din cauza reziduului provenit din fumul de tigara pe care fumatorii le au in alveole, adesea au o tuse caracteristica foarte neplacuta. Expectoreaza o sputa groasa cenusie, care la raceli banale se infecteaza complicandule si transformandule in bronsiectazii sau pneumonii. Adadar, daca doriti sa va protejati sanatatea, este bine sa evitati prezenta fumatorilor, iar daca acele persoane sunt cei dragi le puteti face cadou o tigara elecronica.

Va recomand tigari si tigara de tip ego!
Read More

Idei pentru decor vintage

Obiectele vechi se pot imbina cu cele noi, iar rezultatul este unul uimitor, e nevoie sa armonizezi mai multe elemente: culori, materiale textile, mobilier, obiecte decorative. Decorarea casei in stil vintage nu este pentru toate gusturile, insa, pentru cei care adora lucrurile vechi sau amestecul de vechi si nou este ideala. Pentru accesorii puteti apela la culori in tonuri vii precum galbenmustar sau violet. Pentru a intari efectul culorilor se pot intercala pete de portocaliu. Obiectele de decor vor fi si ele in stil vechi si armonizate cu mobilierul, culorile si materialele. In loc de lustre puteti alege candelabre. Sfesnicele pentru lumanari vor fi din fier. Oglinzile vor avea rame bogate, eventual vopsite in auriu. Mobila potrivita stilului vintage va fi, neaparat, confectionata din lemn masiv, cu insertii pretioase si patinata de vreme. Puteti scoate din albumul foto cateva fotografii vechi si sa le puneti in rame retro, acestea vor da un aer romantic.
Va recomand rame foto retro boutique si oglinzi decorative retroboutique!
Read More

Iti place tehnologia?

Îţi place tehnologia şi eşti mereu cu ultimele modele la telefoane, laptop-uri, camera de filmat, etc? Sau îţi doreşti să cumperi ultimele modele ei bine pe site-ul celor de la Evomag vei găsi cele mai noi modele la telefoane, tablete la oferte care să îţi permită să îţi achiziţionezi tot ce îţi doreşti. Acuşi vine Moş Crăciun tu ce îţi doreşti de el? E bine să îţi faci o listă cu toate cadourile pe care ţi le doreşti şi să o pui într-un loc unde ştii sigur că o va găsi şi “Moşul tău” şi să fii absolut convins că vei primi exact cadoul pe care ţi-l doreai. Dar dacă găseşti şi tu o listă din asta cu dorinţe, nu te fă că nu ai văzut-o şi nu ştii ci ia şi vezi cum poţi să le îndeplineşti. Fi şi tu un moş darnic şi fă o surpriză celor dragi ţie care se vor bucura mereu de cadourile tale.
Va recomand tableta Evolio si laptop Acer!
Read More

Activitati in functie de varsta

Activitatile fizice pentru copii se impart intotdeauna pe grupe de varste, si inainte sa il inscri la un sport trebuie sa te asiguri ca ii place. In cazul in care vrei ca cel mic sa devina gimnast profesionist, abia de la varsta de 3 sau 4 ani poate fi inscris la o scoala de gimnastica, pentru a face sport de performanta, insa abia de la 6 ani va fi capabil sa se antreneze serios. De la la varsta de 4 anisori, pot descoperi cu adevarat tainele ale inotului, sub atenta supraveghere si indrumare a unui instructor, pot deveni profesionisti. Tenisul este un sport excelent pentru copil, care nul dezvolta doar din punct de vedere fizic, ci si intelectual. Copiii invata sa deseneze si picteze de mici aceste activitati au un rol esential in dezvoltarea emotionala si cognitiva, de aceea este bine sa le oferiti jocuri constructive de mici.
Va recomand jucarii ieftine si jucarii de plus!
Read More

Angajații multitasking

            Administrarea angajaților este una dintre cele mai mari provocări cu care au de a face managerii și responsabilii de resurse umane dintr-o companie. Fiecare angajat are anumite competențe și abilități pe care le poate folosi pentru ocuparea unui anume post. Există și numeroase cazuri în care ocuparea unui loc de muncă presupune operativitatea, sau efectuarea mai multor activități în același timp.
            Situațiile de criză sau perioadele aglomerate solicită competențe de multitasking ale angajaților, aceștia trebuie să poate face față mai multor sarcini în același timp și să își păstreze cumpătul în aceste situații.
            Dacă managerul nu cunoaște îndeajuns de bine angajatul pentru a îi cunoaște competențele de multitasking sau nu i le valorifică prin cursuri de formare, atunci riscă să piardă foarte mulți bani și să nu facă față situațiilor complicate. Un angajat cu experiență știe să prioritizeze activitățile și să își păstreze calmul în scopul de a rezolva cu succes toate sarcinile care îi revin.
                Va recomand Hrp!
Read More

Se apropie Craciunul

Se apropie Craciunul si nu am inca vreo idee cu privire la ce cadou sa ii cumpar sotiei mele. Ea conduce un ford transit asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa faca o schimbare. Este o femeie puternica, care duce in spate foarte multa responsabilitate asa ca are nevoie de o masina puternica care sa scoata in evidenta aceste lucruri. M-am gandit sa ii cumpar acum de Craciun un range rover evoque. Acest model este foarte interesant si mai ales, o masina foarte puternica exact pe gustul meu. Sper sa ii placa si sotiei mele deoarece asta va fi cadoul ei de Craciun. Iti recomand si tie sa intri in showroom-urile celor de la tiriac auto. De ce? Deoarece aici gasesti cei mai experimentati dealeri care te ajuta sa gasesti masina pe care o doresti si poti sa faci cateva teste pentru a vedea cum se misca orice masina. Este o firma foarte buna si cu preturi accesibile.

Va recomand range rover evoque si ford transit!
Read More

Îmi plac lucrurile vechi

Îmi plac lucrurile vechi, care au un aspect de epocă. De obicei aceste lucruri nu se potrivesc oricui, de cele mai multe ori ele sunt pe placul persoanelor romantice. Îmi căutam de ceva timp un pat casa pe lângă faptul că trebuia să fie confortabil, trebuia să arate bine şi să fie şi acceptabil la preţ. Aceste trei criterii ar fi fost foarte uşor de îndeplinit dacă eu nu aş fi o persoană foarte pretenţioasă. Ei bine, cumpărarea unui pat s-a dovedit a fi o probă foarte dificilă, de ce? Pentru că mi-a fost foarte greu să mă decid asupra unui pat care să îmi placă nespus de mult! Dar cu ajutorul unei prietene am reuşit să găsesc patul mult visat. Un pat din fier forjat cu motive florale ce are un aspect genial plin de romantism. Este exact ceea ce îmi doream. Site-ul de pe care mi l-am comandat este Pasaj.ro şi poţi arunca şi tu o privire şi cu siguranţă te vei îndrăgosti de vreun obiect de acolo.
Va recomand Pasaj.ro - fier forjat!
Read More

Relaxarea

Stilul de viață din ce în ce mai agitat, cerințele ridicate venite din partea angajatorului sau a familie produc asupra stării fizice și emoționale a omului modern un efect negativ. Acest stres cumulat îngrădește posibilitatea omului de a își desfășura activitățile la potențialul maxim și de a se bucura de micile plăceri ale vieții. Cea mai bună metodă ce a face față stresului și de a îl elimina este ralaxarea. Aceasta ajută persoana să elimine nervii și să intre în starea de normalitate. Dacă ar fi să analizăm ce spun specialiștii, relaxarea este acea procedură prin care obținem starea de repaus psihic și fizic necesară instalării calmului în diferite situații. Pentru omul modern relaxarea trebuie să fie un obiectiv important, aceasta sprijină menținerea sănătății și a echilibrului emoțional. Trebuie să căutăm metodele care ne ajută să ne relaxăm și să le folosim atunci când stresul și nervii ne depășesc. Avem la dispoziție metodele necesare pentru a apela la relaxare în situațiile în care simțim că nu mai putem face față presiunii nervoase.
Va recomand Komoder.ro!
Read More

Lentile de contact progresive

Un amic mi-a recomandat sa imi cumpar lentile de contact progresive deoarece sunt foarte bune si nu mai trebuie sa port ochelari. Dupa ce mi-am intrebat medicul daca pot sa port lentile, acesta mi le-a recomandat pe cele de la optiness. Este o firma foarte buna care ofera clientilor sai calitate la preturi foarte mici. Mi-am luat de aici lentilele de contact si sunt foarte multumit de achizitia facuta. Trebuie sa recunosc faptul ca de cand am lentile de contact vad mai bine decat cu ochelarii si ma simt mai in largul meu. Am vazut ca au la optiness – lentile de contact colorate. Mi se par foarte interesante deoarece daca porti asa ceva iti poti schimba culoarea ochiilor asa cum vrei. Acestea sunt perfecte pentru petrecerile de Hallowen. Iti recomand si tie sa intri pe optiness si sa verifici promotiile pe care acestia le au pentru clientii lor. De aici iti poti achizitiona cele mai bune lentile de contact la un pret foarte mic.
Read More

În noi stă iertarea - Poezia de duminica

In noi sta iertarea



În noi stă iertarea


Corina Nica


Suntem tot noi doi, la final

De episod sentimental.

Tu ești iertat, eu știu să uit

Tu nu mai minți, eu nu ascult.

Tu n-ai păreri, eu n-am dureri

Și am uitat de tot ce ieri

Părea atât de nefiresc

Să te urăsc, să te iubesc.

Și ce folos că ne-am ucis

Și vorbe grele ne-am tot zis?

Și ce folos că ne-am rănit

În tot ce noi doi am iubit?

Păreri de rău sunt fără glas

Și nici atât nu ne-a rămas.

Rămâi tu cu tristețea ta

Și eu cu tinerețea mea.

Renunț la dreptul de a fi

Un gând al tău pentru o zi.

Demisionez din lista ta

Pentru-a urma menirea mea.

De azi iubesc, de azi trăiesc,

Și toate capătă-nțeles!



În noi stă iertarea - Poezia de duminica
Read More

Dantela neagră- senzualitate și feminitate la pătrat

Dantela neagră este prin definiție un material care emană senzualitate, un articol vestimentar creat din acest material reflectă un plus de feminitate și de senzualitate pentru doamne. Deși pare un articol clasic, ce amintește de vremea rochiilor cu crenolină, cu detalii din dantelă și mănuși confecționate din același material, rochiile din dantelă vor fi mereu elegante și la modă. Doamnele care poarta dantela neagră vor fi considerate sexy, chic și îndrăznețe. De cele mai multe ori dantela este asociată lenjeriei intime însă poate fi purtată cu succes și pentru alte articole vestimentare, doamnele trebui să știe însă să nu depășească limita pentru a nu devini vulgare. Articolele vestimentare din dantelă neagră care pot fi purtate sunt fustele, indiferent dacă sunt drepte sau în cloș, bluzele, cămășile, maieurile, corsetelele sau chiar rochiile de seară. Dantela neagră poate fi un detaliu plăcut și pentru confecționarea pantofilor sau a pantalonilor. Accesorizate corespunzător articolele vestimentare din dantelă neagră emană senzualitate și frumusețe feminină.
Va recomand lenjerie modelatoare ieftina!
Read More

Bicicleta de la BistKids

Intru si ma uit pe site-ul celor de la Best Kids si vad o bicicleta care-mi adduce aminte de copilarie. O bicicleta serie 24 care este recomandata pentru copii cu varsta intre 4 si 7 ani. Bicicleta pentru copii cu pedale are si roti gonflabile. Trebuie sa stiti ca daca vreti sa cumparati aceasta bicicleta copilului vostru are diametrul rotii de 35 de cm. Pentru o mai mare siguranta, frana este pe ambele roti. Aceasta bicicleta, dragii mei, este pentru copii cu inaltimea cuprinsa intre 95 si 127 de cm. Asa ca daca vreti o bicicleta foarte buna, cred ca este timpul sa faceti un pas important in viata pustiului dumneavoastra. In plus, daca mie imi aminteste de copilarie sunt sigur ca si voi aveti acelasi sentiment. O bicicleta cumpara de sarbatori poate fi cel mai frumos cadou pe care il veti darui copilului dumneavoastra.
Va recomand best kids si cadouri Craciun pentru copii!
Read More

Am gasit un magazin de saltele

Am gasit un magazin saltele online foarte interesant. Cautam pe internet un magazin online de unde sa imi achizitionez niste saltele mai mari pentru dormitoarele de la noua mea casa si am dat peste salterra. Aici au si saltele 160x200. Sunt perfecte pentru ce am nevoie si o s aimi iau 2 bucati. Imi place calitatea produselor si materialul din care sunt confectionate. Isi fac toti banii si comenzile se primesc in cel mai scurt timp. De cand mi-am luat saltele de la salterra dorm mult mai bine si ma odihnesc asa cum trebuie. Dupa 12 ore de munca meritam si eu un somn bun, odihnitor. Iti recomand si tie sa incerci produsele de la salterra fiindca aici gasesti multe produse de calitate. Tot ce vrei pentru casa ta si mai ales pentru dormitor. Daca vrei sa te odihnesti mult mai bine in patul tau atunci ia-ti saltele de la salterra. Cea mai buna calitate este acum la cel mai mic pret.
Read More

Seminte rosii romanesti

Am achizitionat si eu recent de la covera fungicid si niste seminte de rosii romanesti. Am zis sa imi iau niste seminte de rosii de-ale noastre deoarece se gasesc destul de greu pe piata. Vad ca din ce in ce mai rar poti gasi pe piata romaneasca produse de calitate romanesti. Nu inteleg de ce se aduc de afara produse de proasta calitate cand noi avem propiile recolte de legume foarte gustoase. Mie imi place sa mananc cat mai natural asa ca mi-am facut propia gradina unde imi fac legume de cea mai buna calitate. Pe timpul verii salatele de rosii nu lipsesc de la nicio masa asa ca am zis sa pun anul acesta seminte romanesti. Abia astept sa vad ce o sa iasa. Sunt tare curios cat de bune o sa fie rosiile romanesti facute in propia mea gradina. Iti recomand si tie sa cumperi de la covera tot ce ai nevoie pentru gradina ta. Aici gasesti calitate la cele mai mici preturi.
Read More

Cum inveti copilul sa fie ordonat

Copilul amana sa faca anumite lucruri atunci cand acestea nu prezinta un interes pentru el, deoarece nu se aleg cu nicio recompensa de pe urma lor. Ajutal sa inteleaga cat de important este pentru el sa faca ceea ce ii ceri, dar si ca uneori trebuie sa facem anumite lucruri, chiar daca nu ne plac sau nu vrem. Invata copilul sa se organizeze, sa isi stabileasca prioritati si termenelimita pe care sa le respecte, deoarece il vor ajuta foarte mult la maturitate. Poti chiar sa introduci cateva joculete educative in acest sens si sa il pui sa faca anumite lucruri pentru care stabilesti recompense in cazul in care termina inainte sa expire timpul. Pentru ca cel mic sa nu mai amane lucrurile pe mai tarziu este important sa il inveti de la varste fragede sa isi organizeze timpul si sa fie ordonat, dar si sa respecte diverse programe pe care i le faci.
Va recomand jocuri puzzle si papusi monster high!
Read More

Angajari Constanta

Am auzit ca se fac angajari constanta 2014 mai ales pentru repararea navelor din port. Am lucrat si eu ceva vreme in straintate in porturi si cred ca o sa merg la interviu sa vad daca pot sa mai lucrez in acest domeniu. Din cate am vazut se plateste foarte bine insa sunt si multe riscuri. Nu este asa de usor sa repari o nava de cateva mii de tone. Riscul este mare insa se fac si bani. Momentan stau in Bacau insa nu am gasit joburi bacau 2014 care sa se plateasca destul de bine. Sunt cateva care se potrivesc calitatilor mele insa vreau sa imi incerc norocul in Constanta. Iti recomand si tie sa incerci bestjobs fiindca la fel ca si mine, iti poti gasi un loc de munca mult mai repede. Sunt mult joburi bune aici si tot ce trebuie sa faci este sa tastezi orasele in care esti interesat sa te angajezi.
Read More

Relația dintre părinți și adolescenți în materie de modă

Majoritatea părinților se află în dificultatea de a îi înțelege pe adolescenți atunci când vine vorba despre preferințele vestimentare. Nu pot înțelege preferințele pentru anumite articole vestimentare, pentru anumite combinații sau pentru anumite stiluri vestimentare. Școala, prietenii, moda, televizorul sunt doar câteva dintre spații de unde adoscenții pot prelua modele de stiluri vestimentare. Părinții nu aprobă multe dintre aceste preferințe și de aici apar conflictele. Nelămurirea este aceea a tipului de atitudine ce se necesită manifestată, controlul maxim sau încrederea nelimitată. Psihologii critică ambele tipologii, părerea lor este aceea că părinții nu ar trebui să se sustragă rolului pe care îl au și să încerce să inducă adolescenților anumite preferințe. Controlul maxim poate denatura într-o atitudine ostilă din partea adolescentului, acesta va fi dornic să se răzvrătească și să se comporte conform dorințelor sale. Încrederea limitată este și ea problematică, influențele sunt numeroase iar în lipsa unei temelii puternice în materie de educație și rafinament tinerii pot opta pentru un stil vestimentar controversat și deloc potrivit. Comunicarea este cea mai bună modalitate de rezolvare a conflictului dintre părinți și adolescenți.
Va recomand haine copii online si haine online femei!
Read More

Ca-n prima zi - Poezia de duminica

Ca-n prima zi


Ca-n prima zi


Corina Nica


Fior și teamă. Am ales

Dar nu știu cât e de-nţeles

Dintr-o poveste ce trăiesc.

Și câte clipe dăinuiesc

Din toate câte-ţi dăruiesc.

Ca-n prima zi mă indoiesc

Și iar mă dărui, pământesc,

Și-aș vrea să nu mă mint, firesc,

Dar știu că iar mă amăgesc.

Invăţ să pierd, dar cresc!



Ca-n prima zi - Poezia de duminica
Read More

Justin Bieber - Bad Day versuri si video

Justin_Biber_bad_day


Justin Bieber – Bad Day


Piesa Bad Day a fost lansata in aceasta dimineata in mod oficial. Aveti aici versuri si video.


No I didn’t think you would let me down that easy (oh no, girl)

And I didn’t think it was over

Until you walked away

Like it was nothing, baby


And that moment was so hard for me to breathe

‘Cause you took away the biggest part of me, yeah

Life is so unpredictable


Never thought a love like yours could leave me all alone (oh no)

Didn’t waste any time

Like you had already made up your mind

No sympathy

‘Cause I was out of line (oh, yeah)


But I didn’t think you would let me down that easy (oh no, girl)

And I didn’t think it was over

Until you walked away

Like it was nothing, girl


It was a bad day (hey, yeah, yeah)

I know I was wrong

But you could have said “goodbye” baby

It was a bad day

Now I’m like, “wow”


It was a bad day

It was a bad day

It was a bad day



 


Justin Bieber – Bad Day



Justin Bieber - Bad Day versuri si video
Read More

Botez, invitatii si altele

Poti considera ca viata ta este implinita, atunci cand ti-a venit pe lume primul copil, care reprezinta cea mai importanta persoana din viata ta, si tu deja trebuie sa te gandesti cum o sa organizezi un botez.
Organizarea unui botez pentru copilul tau nu este chiar atat de dificila precum pare. 
Trebuie doar sa respecti cateva reguli si sa planuiesti totul din timp.
Si fetele si baietii poarta in mod traditional o rochie lunga alba sau crem la botez. Este minunat daca aveti o rochita data mai departe din generatie in generatie. 
Botezul reprezinta prima initiere a copilului in tainele religiei crestine. Foarte important este sa ai si marturii de botez.
Odata cu acestea poti sa te uiti si pe modele invitatii de nunta daca nu ati facut-o deja.
Invitatiile trebuie sa contina numele nou nascutului(eventual si poza lui), numele parintilor, nasilor si bineinteles data si locul botezului.
Read More

Program saptamana medievala in orasul Coroanei, Brasov

Read More

Decoratiuni de la Pasaj

Vrei porti de fier? Sau balustrada din fier forjat in casa? Vrei o casa care sa aiba decoratiuni unice si care sa imbine clasicul cu modern ? Fierul forjat da o eleganta aparte casei dumneavoastra, unicitate .Decoratiunile din fier forjat au devenit o noua alegere pentru decorarea casei dumneavoastra.Trendul cel mai recent se refera la decoratiunile din fier pentru pereti. Libertatea formelor ce pot fi obtinute prin prelucrarea fierului vor face ca acestea sa fie potrivite pentru orice stil, fie acesta clasic sau modern .

Firma Pasaj va poate pune in practic orice fel de poarta, decoratiune interioara sau balustrade din fier forjat doriti. Daca nu stiti ce model doriti specialistii firmei va pot ajuta sa alegeti designul dorit. Daca doriti mobilier pentru camere din fier forat luati in calcul si achizitionarea unor piese de mobilier din fier forjat. Un cuier, un suport de umbrela sau chiar un mic dulap pot fi efectuate din acest material, iar cu o vopsire corecta, acestea vor parea ca apartin unui alt secol.

Firma producatoare de porti si garduri, balustrade,scari, grilaje,copertin, verande, mese, scaune,canapele, paturi,noptiere,corpuri de iluminat,console,cuiere, oglinzi,suporturi din fier forjat va produce designul dorit astfel incat sa aveti casa asa cum va doriti.Daca doriti ceva aparte puteti adauga si vitralii, Pasaj este firma care va ofera si vitralii. Contactati firma Pasaj pentru a avea decoratiuni unice la numarul de telefon:0 722.350.517.

Pentru a vedea poze cu produsele din fier forjat ale firmei Pasaj intrati pe siteul: pasaj.ro si veti vedea portofoliu si exemple cu designul produselor din fier forjat ale firmei.

 Va recomand decoratiuni fier forjat.
Read More

Mici neplaceri ale sarcinii, hemoroizii.

Dupa statistica la femeile care inca n­au nascut, hemoroizii se intilnesc de 5 ori mai rar decit la femeile ce au nascut. Un rol important il joaca varsta: cu cat varsta este mai inaintata cu atat incidenta este mai mare (de ex. la gravidele de 30 ani, hemoroizii se intilnesc de 3 ori mai des decat la femeile de 20 ani.)

Simptomele clinice a hemoroizilor la gravide, nu se deosebesc de simptomele la ceilati. Si anume, ele se manifesta prin: dureri in regiunea anusului (rectului), hemoragii (sangerari) rectale, prurit (mancarime) in regiunea anusului. Deseori hemoroizii la gravide sunt asimptomatici (fara acuze) si diagnosticul se pune pe baza anoscopiei sau rectoscopiei (la care se determina nodulii hemoroidali pe peretii rectului). Recomand gravidelor care au astfel de probleme sa foloseasca Ekilibrium produse naturiste pentru tratament hemoroizi. In acest caz depistarea la timp si procedurile profilactice efectuate pot preveni progresarea bolii si aparitia complicatiilor in timpul nasterii. Pentru a prevenii acutizarile nedorite in viitor este foarte important diagnosticarea la timp a hemoroizilor. De aceea chiar la prima vizita, la consultatia pentru femei este necesara strangerea completa a anamnezei, analiza manuala a intestinului gros sau la indicatii, rectoscopia - investigatie pentru determinarea hemoroizilor asimptomatici sau a altor maladii ale intestinului gros.

De multe ori simptomele cauzate de boala hemoroidala pot fi ameliorate prin folosirea unor produse naturiste, cum ar fi : coada­soricelului, galbenelele, lumanarica, musetelul.

Voi ce folositi pentru tratamentul hemoroizilor?
Read More

Iarna-si intra-n drepturi

Se pare ca iarna incepe in cele din urma sa devina iarna in adevaratul sens al cuvantului. Deja ninge la munte iar temperaturile scad considerabil. In fiecare zi este o bruma groasa pe jos si totul este alb de parca ar fi nins.

Desi nu prea suport frigul, iarna este anotimpul meu preferat fiindca imi place la nebunie   zapada. Cand ninge sunt innebunit dupa zapada si stau doar afara. Imi place sa vad cum ninge si mai   ales sa vad cum totul este invelit in fulgi de nea. Cred ca toata lumea este incantata cand vede zapada.

Oricum cand ninge trebuie sa avem la masini niste anvelope de calitate daca vrem sa nu avem probleme   ori cu politia ori cu asfaltul care poate deveni oricand un adevarat dusman pentru masina.

Daca este polei pe asfalt poti patina ca si cum ai fi pe schiuri. Iti recomand sa iti iei cele mai bune anvelope pentru   masina ta mai ales pe timpul iernii.
Recomand anvelope kormoran si anvelope nankank.
Read More
Dofollow Blog