NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Sanatatea copiilor

Copilul trebuie sa fie calit, cum se spune in popor, adica este necesara cresterea rezistentei organismului acestuia, incepand inca de la varsta de un an. De aceea se recomanda ca cel mic sa nu fie protejat in mod excesiv, sa fie lasat sa se joace pe afara si sa nu fie imbracat prea gros. Inca de la sosirea de la maternitate copilul nu trebuie sa poarte caciulita pe cap atunci cand sta in interior. Daca in camera copilului este temperatura de 22 de grade, asa cum este ideal, bebelusul nu trebuie sa fie imbracat gros, ci peste scutecul de unica folosinta va mai purta doar o salopeta sau body de bumbac. Eventual, doar atunci cand doarme, poate fi invelit cu o paturica usoara, confectionata din fibre naturale. Atunci cand este scos afara, la aer curat, copilul nu trebuie infofolit. Ca regula generala, ar trebui sa va imbracati copilul la fel de gros sau de subtire cum va imbracati si dumneavoastra. Copii sunt activi si au un metabolism mai rapid decat adultii si produc mai multa caldura, asa ca nu ii va fi frig. Una dintre greselile facute frecvent de unele mamici este ca iarna, chiar daca nu este foarte frig (copii nu trebuiesc scosi afara in primul an de viata daca temperaturile scad sub minus 5 grade) ii pun bebelusului 2 caciulite si ii leaga fularul peste gura si nas. Acest lucru nu face decat sa ii sensibilizeze celui mic sistemul respirator, caci va inspira aer cald si organismul lui nu se va invata si cu temperaturile mai scazute. Cumpara carucior sport copii bebe-mic.ro din magazin bebe-mic.ro.
Read More

Telefon ieftin dual SIM cu Android,

telefon ieftin dual SIM cu AndroidTelefon ieftin dual SIM cu Android. La un momentdat toti cautam un astfel de telefon, pentru ca telefonul “principal” este prea scump pentru a ne permite sa il pierdem. Si, sa fim sinceri, sunt si simple si practice aceste telefoane mobile dual sim.

Astazi o sa fac referire la un telefon ieftin dual Sim cu Android de la Allview. Mai exact, Allview A4 All. Pentru carcotasi, telefonul Nokia 305 Asha dual Sim nu este un smartphone, pe cand Allview A4 All este.

Sa vedem ce stie acest Allview A4 All, la pretul de 329 de lei:

  • Smartphone -da, cu Android Gingerbread (v 2.3), ceea ce este ok;

  • Touchscreen -da, destul de sensibil, reactioneaza bine la comenzi;

  • Procesor: Cortex A9 la 1000 Mhz. Mai mult decat te-ai astepta de la un dual Sim ieftin;

  • Memorie mica (256 Mb), dar care permite sa rulezi aplicatiile de baza, ce le utilizezi in fiecare zi (exclud aici Facebook -daca vrei viteza, deschide laptopul!)

  • Ecran de 3,5″, mare pentru acest pret, cu rezolutie de 480×320;

  • Camera foto de 2 Mp, rezonabil pentru fotografii “de nevoie”;

  • Muzica se aude bine, dar necesita card microSD (fotografii si muzica nu poti pune decat pe card)

  • Aplicatii ce le poti instala (de preferinta pe microSD), altfel te vei “trezi” ca trebuie sa astepi dupa el;

  • Raport pret/calitate bun.

  • WiFi Tethering. Ce este asta? Poti “impartii” reteaua pe wireless (personal Hotspot). Gandeste-te ca un router este cel putin 100 de lei si nu este portabil!;

  • Accelerometru, Senzor de proximitate, Senzor de lumina ambientala, GPS, A-GPS -ok;

  • Poti inregistra convorbirile, ambele voci;

  • Dual SIM, desigur. Accepta si cardul DiGi;
Si cu asta trecem la parti negative ale telefonului Allview A4 All:

  • memorie RAM mica, nu poti rula aplicatii ce cer mult;

  • Se gandeste din cand in cand, mai ales daca instalezi Facebook si alte grozavii ce nu sunt pentru el;

  • Bateria mai slabuta, spun unii. 2 zile la folosire combinata normala pare ok;

  • se blocheaza des la utilizare intensiva -nu lucra cu multe aplicatii si va fi ok
In concluzie, daca vrei un telefon ieftin dual SIM cu Android, alege telefonul mobil Allview A4 All. Raportul calitate/pret justifica achizitia, dar sa nu te astepti la performante extraordinare. Este totusi un telefon pentru incepatori in nale smarphone-urilor.


Telefon ieftin dual SIM cu Android,
Read More

Bancurii cu Sir si John

Cui nu ii plac bancurile? Toata lumea adora bancurile deoarece sunt foarte amuzante si deseori  desprinse din realitate. Sunt foarte multe subiecte care se abordeaza in lumea bacnurilor. Printre cele   mai des intalnite sunt bancurile cu Bula, Ion si Maria, politisti si multe altele.

Mie imi place sa citesc bancuri cu unguri. Sunt niste bancuri amuzante si pe placul tuturor. Eu desi citesc o multime de bancuri   noi flasneta nu prea reusesc sa le retin. Ma enerveaza faptul ca nu le pot spune atat de bine precum pot unii astfel incat sa te faca sa razi cu lacrimi cand ii auzi.

Iti recomand si tie sa intri pe cel mai tare site de   bancuri noi. Citeste si fii la zi cu cele mai noi bancuri care iti vor face ziua mai frumoasa. In fiecare zi apar noi bancuri foarte interesante pe care nu trebuie sa le ratezi.

Cei de la flasneta mereu pregatesc bancuri   de prima mana si subiecte foarte amuzante.
Recomand bancuri cu sir si john si flasneta.com.
Read More

Sanie cu spatar si jucarii baby amore

Cand ai de facut un cadou pentru un copil  mai marisor, care trece de 4 anisori, si cadoul trebuie sa fie unul mai matur. Cu aceasta ocazie la fel  nu ar fi de prisos a te consulta cu parintii sa afli ce ii place si ce nu copilului.

Daca acesta inca nu are o bicileta, atunci acum este momentul potrivit. O copilarie fara bicicleta nu este nici de cum o copilarie deplina. Atrage atentia ca aceasta sa fie de dimensiuni mici si sa aiba 3 roti sau 2 roti obisnuite cu 2 roti mici pentru asigurare, doar copilul deabia se va invata sa mearga pe 
Aproximativ dupa 4 ani oricarui copil i se iveste interesul jocurilor de rol. De exemplu unui baiat poti sa-i cadonezi un „politist”, „cosmonaut”, iar unei fete o „balerina”, vesela sau jucarii ce reprezinta utilaje casnice.

Cei mici au o imensa rezerva de energie de care mereu au nevoia sa o consume. Baietii vor fi pur si simplu in extaz de la niste manusi de box sau o minge, iar fetele de corzi de exemplu. Rolele, patinele sau micile batute vor fi cu siguranta pe placul acestora. Totusi ai grija ca copilul sa fie sanatos si sa-i nu fie contraindicat careva chestii care ii pot dauna.

Daca inca te framanti daca i se va potrivi un cadou sau altul, atunci atrage atentia la niste cadouri care sunt universale pentru orice copil de varsta aceasta – creioane colorate, carioci, crete colorate, pensule si vopsea, albume pentru desen.


Va recomand sa cumparati, pentru ca tot se apropie sezonul rece, sanie cu spatar si jucarii baby amore.
Read More

Masini cu transmisie automata

Observam zilnic cat de aglomerate au devenit orasele, mai ales cele mari. Datorita acestui fapt, tot mai cautate sunt masinile cu transmisie automata. Ce presupune o masina cu cutie de viteze automata? Ei bine, acest tip de masina nu are ambreaj si nu are trepte de viteza. Astfel, confortul va fi sporit, la fel si placerea de rulare.

Ca fiecare produs, si cutia de viteze automata prezinta avantaje si dezavantaje. 

Un prim avantaj ar fi faptul ca este usor de folosit, oferind confortul de care are nevoie fiecare sofer. Un alt avantaj ar fi faptul ca este ideala pentru persoanele care au anumite probleme medicale la picioare. Cutia de viteze manuala rezolva si una din problemele cu care se confrunta adesea soferii. Ne referim aici la urcarea in rampa. De asemenea, nici motorul nu va mai muri cu asa o achizitie.

Daca vorbim de dezavantaje, acestea apar in ceea ce priveste greutatea unei astfel de cutii, dar si faptul ca intretinerea ei este mai scumpa.

De astfel de facilitati se bucura masinile ca Jaguarul XF, Range Roverul Evoque sau modele din gama Hyundai, dar si alte tipuri de masini.

Va recoman Ford B-Max si Ford Focus 1.0 Eco Boost.
Read More

Cursuri de dans pentru adulti

Indiferent de tara, de cultura, de varsta, violenta asupra femeii exista, indiferent de forma: fizica, verbala, hartuire, discriminare, economica si asa mai departe.Cu totii stim, desi nu rostim, ca aceasta violenta exista, ca femeia este slab sau chiar deloc aparata prin lege, si cu totii am vazut cel putin o data in viata o forma de violenta indreptata asupra femeii.  Iubitori  ai  egalitatii  sociale  au hotarat  sa  protesteze prin dans si au  trecut la cursuri de dans pentru  adulti. Este uimitor cum oameni din toata lumea s-au mobilizat atat de repede si de amplu pentru a dansa intr-un astfel de proiect. Este clar ca pe toti „ne misca”. Au  programat  ziua  de  14 februarie pentru ca este o zi in care se celebreaza dragostea! Pentru ca in felul acesta, femei din toata lumea, isi pot uni cauzele,  pentru ca dansul este  cea mai frumoasa maniera de protest, un mod de expresie accesibil oricui si totodata atat de dinamic, care inspira energie pozitiva, dragoste, libertate! E suficient  timp  pana atunci sa urmati  cursuri  de dans pentru adulti si sa faceti o figura frumoasa.

Va recomand cursuri de dans pentru adulti si cursuri de dans!                                                                       

Read More

Blugi dama Kurtmann

In ziua de azi, cand ne gandim la eternul elegantei feminine ne vin in minte fusta si pantalonul, deopotriva. Daca in trecut reprezentantele sexului frumos purtau doar rochii sau fuste asortate cu bluze, astazi fiecare femeie are in garderoba cel putin o pereche de pantaloni cu o croiala clasica, dreapta, intr-o culoare neutra. Blugii sunt printre cele mai populare obiecte de imbracaminte: comozi, sexy, mereu la moda. Nu putem spune ca se poarta un anumit tip de blugi: se poarta ce ti se potriveste. In vremurile noastre, cand cu totii purtam jeansi, magazinul Kurtmann s-a gandit ca ar fi binevenita o schimbare si a inlocuit zecile de perechi de blugi simpli si fara prea mult farmec, cu unele noi, de data aceasta pline de mister si senzualitate. Opteaza pentru colectiile celor de la Mango, Bershka, Stradivarius, Zara, Pimkie sau Leftiescare, marci care si-au respectat intotdeauna clientele prin faptul ca orice noua linie de produse vine cu ceva autentic si dragut.
Va recomand blugi dama Kurtmann si camasi femei Kurtmann !
Read More

Beneficiile gumei de mestecat

Noi cercetări în domeniul sănătății pun în evidență beneficiile consumului gumei de mestecat. Fără îndoială efectele sunt pozitive doar în cazul unui consum moderat și a unei alimentații echilibrate combinate cu activitatea fizică. Printre beneficii se numără îmbunătățirea memoriei, diminuarea stresului, creșterea capacității de concentare și de atenție și susținerea sănătății orale. În primul rând guma de mestecat are un rol pozitiv asupra memoriei și sporește competențele cognitie. Psihologii au descoperit că persoanele care consumă guma în timpul unui test, prin mișcarea continuă a maxilarului, își îmbunătățesc memoria și obțin scoruri semnificativ mai bune decît cei care nu consumă produsul. În al doilea rând guma de mestecat crește nivelul de glucoză și oferă astfel combustibil pentru trup și minte. Mestecatul gumei crește fluxul de sânge către creier. Mărirea bătăilor inimii îmbunătățește fluxul de oxigen către creier amplificând astfel aptitudinile cognitive ale unei persoane. Un alt rol benefic este reducerea tensiunii și eliberarea presiunii nervoase, acestea sunt utile pentru îndepărtarea frustrării și iritării, adică al stresului. Mestecarea ritmică promovează sentimentul de relaxare, o necesitate în cazul stresului. Nu în ultimul rând mestecarea gumei ajută la diminuarea poftei de mâncare și la îmbunătățirea digestiei, stimulează mobilitatea intestinală și ajută la creșterea fluxului salivar, fapt ce duce la creșterea frecvenței înghițirii.
Stiati ca aspartamul este un îndulcitor intens hipocaloric, de aproximativ două sute de ori mai dulce decât zahărul?
Read More

Statii de comunicare de la Cobra

Statiile radio de emisie si receptie de la Cobra sunt unele dintre cele mai cunoscute astfel de dispozitive si reprezinta solutia optima pentru soferii de autoturisme, care vor sa comunice eficient si in acelasi timp gratuit cu colegii sau cu alti participanti la trafic.
Faptul ca acest tip de statie este programabila pentru a putea fi utilizata si la nivel international, se dovedeste a fi de mare folos, mai ales celor care fac curse in afara tarii. Acest dispozitiv este foarte usor de instalat si folosit. Afisajul electronic face ca informatiile legate de puterea semnalului, precum si alte informatii, sa fie usor vizibile.
Datorita modalitatii de acordare electronica a frecventei permite ca aceasta sa se faca in mod foarte exact pe toate canalele. Accesul la canale se face foarte usor, deoarece exista un comutator special care comuta instataneu pe orice canal va doriti.

In plus, microfonul poate fi conectat sau deconectat foarte usor si rapid, ceea ce confera acestei statii un grad mare de fiabilitate.

Va recomand statii radio cobra si statii cb!
Read More

Crama Recas si vinurile rosii

Am fost zilele trecute intr-un bistro din oras care are si piste de bowling si vroiam sa beau o sticla de vin impreuna cu prietena. In meniu principalele vinuri erau de la crama Recas, ceva ce n-am mai baut pana acum, insa, am spus sa incerc. Am comandat o sticla de Pinot Noir - demidulce si am fost uimit de cat de bun este. Pana in momentul de fata nu am baut vin de la Recas, insa, nici n-am stiut cat de bun este.

In general beau foarte rar vin, dar atunci cand beau imi place sa-l degust si sa comand ceva bun, deoarece nu-s genul care bea vin doar pentru ideea de a se ameti sau de a se imbata, cum fac majoritatea tinerilor din ziua de astazi. Niciodata nu mi-a placut combinatia apa-vin fiindca ii ia din gust si acesta este un lucru foarte rau.

In fine, cand beau vin imi place sa comand doar vinuri rosii, fiindca sunt preferatele mele, iar cele albe sau rose nu imi trezesc atat de mult interes incat sa le beau.

A doua zi am intrat pe internet sa citesc mai multe despre cramele Recas si am dat chiar si peste un site online de tip eCommerce ce distribuie vinuri rosii. Am intrat pe categoria vinuri rosii Evino si am vazut ca acestia colaboreaza si cu Recas. Chiar am comandat si eu 3 sticle pentru a le avea in apartament pe viitor.
Recomand crama recas evino si vinuri rosii evino
Read More

Cum purtam esarfele iarna asta.

Acum ca iarna incepe sa se instaleze, incepem sa scoatem din sifonier esarfele, fularele si accesoriile de care nu ne vom despartii sezonul acesta. Cum orice scadere a temperaturii atrage dupa si schimbarea garderobei, apelam la esarfe– surse constante de caldura si bun gust. Indiferent de marimea esarfe, principalul trend il reprezinta cele infasurate total in jurul gatului. In functie de dimensiunile acestuia, poti aseza esarfa, doar pe gat, sau poti sa o cobori pana pe umeri, oferindu­i un aspect de sal. Culorile folosite sunt de obicei asortate tinutei, fara a contrasta cu aceasta. Esarfele aranjate astfel trebuie sa reprezinte accesoriul final adaugat vestimentatiei. Daca esti adepta unui look clasic si elegant, acest stil de a purta fularele sau esarfele ti se va potrivi perfect. Aranjeaza­ti fularul la gat, infasurat o singura data daca este dintr­un material gros si de mai multe ori daca dimensiunea fularului permite, apoi acopera­l cu jacheta, lasand la vedere doar partea din fata. Vei obtine astfel un look stilat si plin de elganta.
Va recomand camasi de noapte si colanti latex!
Read More

Invită copilul la joacă

Relația dintre părinte și copil este cea mai caldă și mai frumoasă relație ce se poate crea între ființele umane. Nimic nu este mai frumos decât acea apropiere care crește armonios între părinți și copii. Pentru a menține acestă relație este nevoie de timp petrecut împreună, de afecțiune și de interes. Dacă adulții au foarte puțin timp la dispoziție din cauza stresului și a muncii, copii simt nevoia chiar și a câtorva minute în care să știe că părinții se dedică lor. Timpul petrecut alături de cel mic aduce beneficii foarte mari pentru el. În primul rând va ști că oricât de ocupați sunt părinții aceștia îl iubesc nespus încât au timp și pentru el. În al doilea rând copilul va primi o educație mult mai bună dacă ești atent cu el și îl înțelegi. Dacă tu poți fi alături de el și te poți conforma nevoilor sale atunci și el se va simți nevoit să se comporte așa cum îi ceri tu. În al treilea rând momentele de joacă cu cel mic vor oferi copilului suportul psihologic de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios. Relația de iubire întreținută permanent între copil și părinți îi sprijină creșterea, educația și echilibrul afectiv. Va recomand carucioare copii si carucioare baby design!
Read More

De ce ai nevoie de un sistem de monitorizare prin GPS


Unul dintre produsele din gama sistemelor de securitate, care mi se pare foarte util, mai ales in cazul femeilor singure, este sistemul de monitorizare prin GPS. Prin montarea unor senzori pe masina, aceasta va fi in permanenta monitorizata, stiindu-se exact care este pozitia sa in trafic si nu numai.
Un astfel de sistem de securitate este foarte bun si in cazul in care locuiti intr-o zona mai retrasa si riscul ca autovehiculul sa va fie furat sau vandalizat este foarte mare. Montarea butonului de panica confera soferului siguranta ca un echipaj specializat va interveni in cel mai scurt timp de la momentul in care acest buton a fost actionat, fie ca este vorba de un atac al unui alt sofer sau a unui raufacator.
Acest sistem de securitate este indicat si in cazul masinilor de serviciu, cu care angajatii se deplaseaza, caci activitatea lor in trafic va fi in permanenta monitorizata.
Serverele cu care sistemul de monitorizare GPS comunica in permanenta vor primi datele transmise prin sistem GSM sau GPRS si le vor analiza afisand rapoarte complete la intervale de timp regulate. 

Recomand alarme wireless si monitorizare prin gps.
Read More

Decor cu Casa Alsy

Este clar ca atunci cand ai in plan sa organizezi o petrecere, o aniversare, o nunta sau chiar un eveniment business cum ar fi o conferinta, este de la sine inteles ca vrei ca totul sa decurga perfect, serviciile oferite de restaurantul la care apelezi sa fie la standard ridicate si ca toti participantii sa ramana cu o impresie placuta.

Doresti un decor amenajat cu stil si bun gust de catre profesionisti. Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu. Daca esti o astfel de persoana, atunci cu siguranta ai nevoie de Casa Alsy.

Serviciile pe care le pune la dispozitia dumneavoastra sunt diverse, pornind de la organizari de nunti, receptii, conferinte sau intalniri de afaceri pana la asigurarea unei mese calde de pranz la locul de munca.
De asemenea, pentru ca pachetul sa fie complet, oferim servicii foto, sonorizare si lumini, invitatii si meniuri personalizate, decoruri, aranjamente florale .


De aceea atunci cand aveti nevoie de un restaurant in Bucuresti va recomand sa apelati la o locatie care sa va puna la dispozitie restaurant, sali conferinte.
Read More

Ghete de barbati pentru iarna

Acum cand o sa se apropie si iarna, mai mult ca sigur o sa avem nevoie de ghete si de cizme pentru iarna. Si pentru a rezista la nametii de afara trebuie sa fie cusute bine si nu in ultimul rand, sa fie dintr-un material bun. Si sa va spun si de ce trebuie sa aiba un material chiar foarte bun. Eu anul trecut, am cumparat o pereche de ghete de iarna dintr-un supermarket, caruia nu am de gand sa-i fac reclama, pentru ca nu merita. Si la pretul de 250 de lei, in conditiile in care acesti bani nu sunt de aruncat pe geam cred ca majoritatea cand dau acesti bani se orienteaza sa dea un ban, dar sa fie un produs de calitate. Multi m-au sfatuit sa ma duc in targ, chiar daca multi zic de faptul ca este la mana a doua, te tin mai mult decat te tine o pereche noua din mall-uri sau din market-uri. Si cred ca pana la urma si ei au dreptatea lor. Poate ca sunt luate second, nu arata ca noi, dar daca materialul din care sunt facuti si firma care a batut atunci pielea, daca este din piele, au facut o treaba buna atunci si ghetele sunt intr-o stare buna. Si daca sunt intr-o stare in care poti sa-i porti si sa te tina un anumit timp, atunci fara indoiala nu o sa regret sa cumpar acea pereche de ghete. In plus, mai sunt si ghete in care iti transpira piciorul in ultimul hal si in care te uzi astfel incat poti sa ajungi sa te si imbolnavesti. Deci, inainte sa va duceti sa va cumparati vreo pereche de ghete, verificati inainte terenul si materialul din care este facuta gheata, sa nu aveti surprize.
 Recomand incaltaminte online asortie si ghete de iarna barbati asortie.
Read More

Jachete pentru doamne si barbati

Am dat acum cateva zile peste un site de imbracaminte care este unul din cele mai bune pe care le-am vizitat. Nu mai stiu pe ce forum ma uitam cand am dat din greseala click pe un anunt, "geci dama online" si care m-a dus pe site-ul acela. Chiar daca nu aveam neaparat nevoie de o geaca de toamna, curiozitatea m-a pus sa intru pe pagina cu geci de toamna femei. Mare mi-a fost uimirea cand am vazut o geaca nemaipomenit de frumoasa care nu doar ca era de calitate dar si pretul era unul accesibil.

Cu toate ca aveam o geaca pe care n-o purtasem mai deloc, am zis ca trebuie neaparat sa o cumpar si pe aceasta. Am dat comanda prin curierat, iar a doua zi mi-au si livrat-o. Sunt total multumita de geaca pe care am cumparat-o si cu siguranta am sa mai cumpar de pe site-ul lor, ba chiar am sa-l recomand si prietenilor mei care doresc sa-si cumpere haine online. Trebuie neaparat sa ajung si in magazinul lor sa vad daca produsele sunt la fel de bune ca geaca pe care am cumparat-o.
Recomand jachete toamna dama si jacheta barbati
Read More

Componente masini

Am venit pregatit cu un material despre masini, care tine de o masina si de componentele ei.

Pentru inceput si pentru a nu mai pierde vremea, trebuie sa stiti, daca nu ati aflat inca faptul ca stergatoarele de parbriz, o componenta importanta a fiecarei masini, au fost inventate de o femeie. Dupa cum stiti si voi, stergatoarele sunt o componenta care daca nu ar exista, am fi probabil morti. Spun asta pentru ca atunci cand ploua lucrul care ne ajuta foarte mult este faptul ca noi nu mai iesim afara sa stergem parbrizul, iar chestia asta este facuta automat. In plus, ce ar insemna sa oprim masina la fiecare 30 de secunde atunci cand ploua torential si sa stergem cu laveta parbrizul.

Cred ca asa nu am mai ajunge la o distanta de 1000 de km decat dupa 1 luna. Si ca sa va mai spun ceva despre mecanica masinii este un fapt cunoscut ca motoarele pe combustibil de top accelereaza pana la 5 g si ca injectia cu nitrometan ofera 6000 CP. Ei bine, dupa anumite studii pe care daca le-am vedea, sigur ne-ar durea capul, asta ar rezulta.

Va recomand piese Dacia si piese de schimb auto.
Read More

Jachete de primavara

Mi se pare amuzant cum poti gasi la orice pas geci si jachete, primavara. Desi in acest anotimp vremea se incalzeste dramatic, magazinele isi umplu stocurile cu geci si jachete. Cum bine stiti ca femeile sunt cele care poarta jachete indiferent de anotimp, am fost surprins cand prietena mea a plecat sa-si caute o jacheta, acum ca a venit primavara, si s-a intors in mai putin de 2 ore. De obicei, cand o femeie pleaca la „shopping”, acest lucru nu dureaza sub 4 ore. Insa prietena mea s-a intors in mai putin de 2 ore. Si plecase sa-si cumpere o jacheta. Primavara. Cand vremea se incalzeste. Ce ma? Am intrebat-o cum de a gasit o jacheta asa de repede, iar ea mi-a raspuns ca magazinele sunt pline de jachete. I-am spus ca a venit primavara, ca ar trebui ca magazinele sa fie pline de articole vestimentare potrivite primaverii, iar raspunsul ei a fost unul simplu: „Asa, si? Magazinele sunt pline de jachete de dama.” La putin timp dupa am primit un telefon de la un prieten sa iesim in oras. Dupa ce am plecat, am zis sa intru intr-un magazin vestimentar sa-mi satisfac curiozitatea. Intr-adevar, raionul „geci barbati” era plin. Am iesit din magazin oarecum amuzat si am plecat sa ma intalnesc cu prietenii mei. Va recomand jacheta dama si geci barbati online !
Read More

Viata prin internet

Avand in vedere ca foarte multe persoane au ajuns sa traiasca efectiv intr-un plan virtual, pe Internet, era inevitabil sa se ajunga si la iubirile virtuale, in care partenerii se indragostesc, se iubesc si se despart pe Internet, de obicei, in vazul lumii.
Insa o asemenea relatie nu poate suplini, nici pe departe, nevoia de afectivitate si de contact real cu persoana iubita. In spatele unui monitor se poate ascunde oricine si niciodata nu poti fi sigur de sinceritatea celui sau celei care se ascunde in spatele unei poze de profil.
Este drept ca mediul virtual anuleaza o parte din timiditate si face ca persoana sa se simta mai in largul sau si chiar mai indrazneata intr-un asemenea mediu, insa tocmai aici se pierde o parte importanta din personalitatea utilizatorilor. Poti fi oricine alegi sa fii, caci te afli in siguranta, departe de contactul vizual real.

Pentru a cunoaste cu adevarat o persoana este nevoie sa inteactionezi cu ea, sa poti sa ii citesti limbajul trupului, ori emoticon-urile nu pot reda cu adevarat starea pe care o persoana o are. Ne putem indragosti mai usor de o iluzie sau de o personalitate prefabricata virtual. Cu totii avem calitati si defecte, insa in lumea virtuala toti incercam sa fim perfecti!

Read More

Marketing online

Online-ul, in ziua de astazi, a evoluat foarte tare, iar aici ma refer pe partea de internet marketing, email marketing, web design si asa mai departe. Multe firme care ofera servicii de genul au inceput sa se extinda - deci sunt anumite firme care deja lucreaza si cu persoane din alte tari, iar acest lucru este unul bun, fiindca in alte state internetul este altfel apreciat, iar freelancerii pot castiga mult mai bine. Pentru ca o persoana sa lucreze pe partea de internet marketing este nevoie de cunostinte vaste in domeniu, tricks & tips si neaparat sa fie la curent cu toate noutatile. Orice webmaster se ocupa cu research in fiecare zi numai stand pe internet, fiindca research-ul este cheia succesului in online. Daca vrei sa promovezi un website trebuie neaparat sa fii la curent cu algoritmii dupa care motoarele de cautare indexeaza paginile tale. De curand un prieten si-a deschis o firma ce ofera servicii email marketing si se pare ca ii merge foarte bine. Prin Email Marketing intelegem modalitatea prin care putem trimite rapid newslettere si email-uri tranzactionale, email-uri prin care poti atrage clientii si creste vanzarile, respectiv profitul. Va recomand servicii email marketing !
Read More

Sincere urări - Poezia de duminica


Sincere urariSincere urări


 Corina Nica

Am tăiat în calendar zile multe fără tine

Bucurându-mă-n zadar de uitările senine.

Și forțând un zâmbet trist să-nțeleagă neiubirea

Setea mea de vechiul vis reaprinde amintirea.

N-ai știut ce ai și-ai șters infinitul de culoare

Pentru că n-ai înțeles sau că n-ai avut răbdare.

Într-un fel superficial ți-ar făcut mult rău, iubite,

Iar prezentul ți-e banal, plin de doruri risipite.

Cum sunt eu? Nici n-a contat. Și, probabil, niciodată

Ce simt eu cu-adevărat n-o știi inima-ți de piatră.

Dacă tu ești bine-așa, fără stropul de speranță

Eu te las în lumea ta și-ți doresc să ai o viață

Cam așa de întristată cum mi-e mie inima,

Cam atâta de bogată în iubire, ca a mea,

Tot atât de fără soare cum mi-s mie zilele

Și fără piper și sare cum mi-s mie nopțile.


Sincere urări - Poezia de duminica
Read More

Inchirieri de masini Bucuresti/Otopeni

Vreau sa va marturisesc in acest articol tuturor care sunteti interesati sa inchiriati o masina ca sunt firme foarte serioase in Bucuresti carae va pot ajuta. Firme care se ocupa cu inchirieri autoturisme Henri Coanda Si nu numai: firme care se ocupa cu inchirieri de masini in Bucuresti. Sunt firme care au costuri de 0 Euro la incheierea contractului pentru inchirierea unei masini din aeroportul Otopeni. Aveti avantajul pentru Livrare/Predare la orice ora. Aveti, in plus, avantajul ca imediat ce aterizati intrati in posesia autoturismului inchiriat de dumneavostra. Si tot in avantajul vostru este ca pentru propriul confort, puteti sa completati formularul de rezervare cu cel putin 48 de ore inainte de ridicarea masinii. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu uitati sa cititi si pagina de "Termeni si Conditii".  Ceea ce vreau eu sa spun este ca "Inchirieri masini Otopeni" este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra. In acest ritm, in fiecare luna se incearca sa se imbunatateasca calitatea serviciilor de inchiriere a masinilor in Otopeni si in Bucuresti, cu preturi cat mai mici. Va recomand inchirieri autoturisme Henri Coanda si inchirieri de masini in Bucuresti.
Read More

Firma de curatenie pentru birouri

Am inceput sa lucrez in domeniul online - mai exact Internet Marketing (promovare web, optimizare site, creare site) - in urma cu doi ani si pot spune cu mandrie ca imi place ceea ce fac si sunt foarte fericit de faptul ca majoritatea clientilor sunt de treaba, seriosi, intelegatori si sunt constienti de munca pe care un webmaster o depune atunci cand are grija sau lucreaza la site-ul lui (clientului). In urma cu cateva saptamani mi-am inchiriat un mic birou in centrul Bucurestiului pentru a lucra mult mai lejer, fara a mai fi deranjat, a lucra confortabil si a discuta cu clientii mult mai usor, pentru a-i putea chema foarte usor la mine in birou ca sa vedem despre ce este vorba. Biroul este unul foarte ok din punct de vedere al locului unde este amplasat, este destul de maricel pentru ce am eu nevoie, nu sunt deranjat fara rost si pot sa-mi execut treburile in liniste, in asa fel incat sa ma pot concentra si sa lucrez la capacitati maxime. Acest lucru ma intereseaza foarte tare. Totusi, acum am nevoie sa gasesc o firma de curatenie din Bucuresti pentru pentru a avea parte de o curatenie generala in birou o data pe saptamana, astfel incat cand ma intorc din weekend sa gasesc totul la locul lor, sa fie parfumat si foarte frumos aranjat - mai exact sa fie aerisit si sa pot lucra fara a fi deranjat de mizerie. Recomand curatenie generala evocleaning. Iti recomand firme de curatenie bucuresti evocleaning.
Read More
Dofollow Blog