NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ar fi mai bine singura?

Ar fi mai bine singura?
Ar fi mai bine singura?

Ar fi mai bine singura? Nu stii, dar cele cateva ocazii in care ai fost singura te fac sa crezi ca e bine. Ce, parca e mai liniste, nu te doare capul, nu trebuie sa te uiti ce chef are celalalt. Si, in principal, nu trebuie sa faci programul tau in functie de programul lui!

Sunt multe de rezolvat, mult de alergat, dar nu mai depinzi de nimeni. Si nu trebuie sa asculti sforaitul acela enervant al porcului de langa tine. In rest, o iubire de weekend ar putea rezolva problema, nu? Si ce daca te intalnesti cu el doar la sfarsit de saptamana? Macar nu te strezeaza zilnic, si dimineata si seara. Si nu incepi ziua mirosind unde e pisica moarta, ca sa constati ce este doar gura lui. Si nici seara nu trebuie sa il trimiti sa scoata sconcsii la plimbare!

Oricum, intre cele trei locuri de munca care le are, nu mai are timp sa iti acorde si tie atentie. Vine , mananca, doarme, megre mai departe, inca o data, si ... Esti mai linistita. Neajunsurile sunt mai mari, poate, dar macar stii ca esti TU. Si faci ceea ce consideri TU ca este bine. Si chiar daca gresesti este decizia TA, TU esti cea care ai luat-o. In sfarsit, te simti iar independenta. Si poti face ce te taie capul.

Dar oare vei avea probleme mai tarziu? Vei ramane cumva singura? Ce te vei face daca ... Mneah, un flirt te va aduce pe linia de plutire, o plimbare te va face sa zambesti, maruntisurile zilnice te vor face sa te simti tu, cea importanta, cea care esti. Nu trebuie sa iti faci planurile de miercuri pentru weekend, poti primi invitatii pana vineri seara, inclusiv. Oare? Si ce daca iti duci gunoiul singura? Si poate treci si pe la sexshop! Hi, hi ...

 Eh, lasa ca vei vedea! Acum e bine asa. Sau nu?
Read More

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii (2)

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii
Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii

Dragoste, pasiune, multe citate de "schimbare" a ceea ce ai (sau nu), cam asta ocupa cele cateva minute in care te relaxezi pe Internet (Facebook, ziare, jocuri, bloguri). Chiar si acum, stai si citesti acest articol, iar el este in alta parte. Chiar daca stati impreuna in pat (unul aici, altul ACOLO).

Planificati un weekend doar pentru voi, dar stii ca nu va fi asa. Sunt mult prea multe lucruri de rezolvat, si socializarea (nunti, botezuri, gratare s.a.m.d.)  iti mananca si sfarsitul de saptamana. sunteti impreuna dar esti singura.

Te intreb, cei ce sunt singuri, care se intalnesc doar la sfarsit de saptamana, o duc mai bine? Nu. nu crezi. S-au adunat prea multe in cursul saptamanii, trebuie lamurite intai acelea. Adica, ce, e mai important sa mergi la o cina de afaceri (daca e cu adevarat asta, iar daca nu, oricum el va fi considerat viril si nu ususratic), decat sa vorbesti cu ea la telefon? Si faptul ca este obobsit dupa o zi de munca nu este o scuza pentru a vorbi putin? Nu, se pare ca nu. Doar ea face tot posibilul sa fie libera la sfarsit de saptamana. Iar tu esti cu mintea pe crengi. Dupa o conversatie, banala, de-altfel, ti-a sarit mustarul si stai cu sticla de bere in mana. Esti langa ea, dar esti departe. Si, uite-asa, a inceput un weekend "grozav".

Sunteti frustrati amandoi, nu stiti ce nu merge, ceva nu e bine, cresc perioadele de tacere dintre voi, desi sunt din ce in ce mai putine minute in care sunteti impreuna. Ce se intampla??? Are pe altcineva??? Si iar sunteti departe unul de altul.

Nu, nici iubirea de weekend nu este o rezolvare, dar ... O fi mai bine singura?
Read More

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii
Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii

Din start, pierd teren pentru ca nu va pot explica care este diferenta dintre dragoste si iubire, termenii fiind confundati de multi dintre noi. Dar nu conteaza. Pentru ca voi recurge la un simplu calcul matematic ce va va demonstra cat de mult gresim in aceasta zona a vietii noastre.

Un simplu calcul ne lasa fara timp pentru noi. Lucrezi (8 ore), dormi (8 ore), faci treburi casnice, socializezi, blah, blah (minim 5 ore). Raman, in mod real, una sau doua ore, care, teoretic, le folosesti drept propriul tau timp intim (sa nu intelegi gresit, aici intra relaxarea, curatenia, cititul unui ziar, cafeluta de dimineata, berea de seara, exfolierea si crema de dupa, si nu mai continui -oricum ai prins ideea). Ei, bine, nici aici nu stam prea bine. Inca nu a intrat in calcul El, partenerul, care va trebui sa iti fure din timpul tau pretios. Daca tu esti dispusa sa te lasi furata, si nu te doare capul, sau nu ai greturi si multe altele. Practic, in toata alergarea aceasta pentru supravietuire, nu iti lasi timp pentru voi si te miri ca nu esti iubita, ca nu te mangaie, ca nu iti acorda atentie, ca ....

Mda, se pare ca iar ai fost ghinionista. Cele 10 minute libere impreuna au picat exact cand nu trebuie. Nu ti-ai planificat bine cele 10 minute de dragoste, ai desconsiderat planurile lui, iar el tocmai bea o bere si se uita la un meci de fotbal. E vina lui, ce, alea sunt mai importante decat tine? Si uite asa, iti vei fura din propriul timp de somn, neputand sa adormi de nervi, caci ai avut iar o ciondaneala. Stati spate in spate in pat, partenerul deja sforaie, iar tu esti nervoasa de nesimtirea lui. Desi e doar efectul oboselii si a berii baute. Dragostea de weekend va relova problema.

Sau ...

Ar fi mai bine singura?
Read More

Mandria tembelului beat la volan

Mandria tembelului beat la volan
Mandria tembelului beat la volan nici nu stiu daca se poate masura cu un instrument de masura. Da, este .... mare, mare de tot.

Ieri am avut o intalnire intamplatoare cu un ... ins, ca om nu este (o sa iti spun mai incolo de ce). A stat la baute cu inca doi prieteni ai sai, iar cand au plecat, ei bine, unul dintre ei a trebuit sa mai stea 10 minute sprijinit de gard. Insul meu, cu genunchi indoiti si privire dreapta, pantaloni usor lasati pe vine si vesta incheiata, inainteaza cu nasul in fata, in stil tipic de secui prost beat catre .... masina. Discutia curge pe tema: "Ce, ba, eu pot conduce si acum. Ma duc acasa cu masina!". Si chiar s-a suit in masina, si cu n-sprezece manevre a plecat spre casa. Cel de-al treilea a prins curaj, bine-nteles, s-a suit pe motoreta si a incercat sa plece. A renuntat dupa prima manevra, a trecut la impins si sprijinit, dar parea sa se descurce destul de bine sprijinit.

Insul acesta, pe care il voi numi in continuarea dobitoc, este un vehi "prieten" de-al meu. Probabil ati mai auzit de accidente cu copii care au alergat pe langa autobuz si au fost loviti de alte masini. Povestea asta este la fel. Difera doar faptul ca baietelul de 12 ani alerga spre autobuz, si oricat de mult a lungit pasul pe trecerea de pietoni, sa ajunga autobuzul, nu a putut acoperi viteza de tembel a soferului unei Dacii, ce gonea cu vreo 80-90 la ora in zona scolii. Bine-nteles, inevitabilul s-a produs, iar din marea franare, baietelul s-a ales cu o lovitura zdravana in sold si un zbor de 4-5 metri. Norocul baietelului a fost ca a aterizat complet pe spate, pe ghiozdan, ocazie cu care a vazut cum e sa te dai pe ghiozdan cativa metri.

Da, baietelul acela eram eu, iar soferul este exact dobitocul cu care m-am intalnit ieri. Iti dai seama ca imi venea sa il iau de gat si sa il scot din masina, dar atsa ar fi insemnat atac. Pe de alta parte, ar fi fost si vina mea, moral, daca dobitocul mai facea un accident. Dilema, insa, nu am putut sa o rezolv nici acum, ar fi trebuit sa fac ceva, dar legea nu imi permitea. Ce ar fi trebuit sa fac sa ii tai din mandria dobitocului beat de la volan?
Read More

Tableta Google 7 Android Asus

Tableta Google 7 Android
Tableta Google 7 android, asta daca le incurci. Altfel este vorba de tabletaNexus 7 Nexus 7 de la Google, cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean (Ce mult seamana cu Billy Jean - o fi vreun fan Michael Jackson printre producatori?).
Aceasta tabletaTableta Nexus 7 Nexus 7 va avea doua modele, relativ ieftine: de 8Gb (199$) si de 16 Gb (249$). ARe un display HD de 7 inchi (1280x800 - 216 ppi), IPS back-lit display, ecran rezisten la zgarieturi Corning, un procesor quod-core Nvidia Tegra 3, 12-core CPU si o baterie de 4325 mAh ce promite o autonomie de 8 ore. Printre alte lucruir are GPS, NFC  prin Google Wallrt si o camera foto frontala de 1,2 MP.

La prima vedere, se pare ca aceasta tableta a reusit sa imi acapareze atentia. Si se pare ca asta au dorit si ei. O tableta mica, departe de configuratiile iPad si concurentii, ceva ce sa satisfaca pe deplin pe cei nepretentiosi. Cum sunt eu.
Asadar, se pare ca voi pune tableta Google 7 Android (sunt un novice, nu?) -tableta Nexus 7 cu Android 4.1 produs de Asus pe wish-list-ul meu.
Read More

250 km/h si un sarpe. Adrenalina si ... adrenalina

Nu stiu voi cum ati reactiona, dar probabil ca as mai adauga si altceva la atata adrenalina.Surpriza este de proportii si, trebuie sa recunosc, soferul s-a descurcat bine. Voi ce ati fi facut?
Read More

Grasu XXL - Turbofin versuri

Grasu XXL - Turbofin versuri

Sandra -Grasu XXL - Turbofin versuri

Grasu XXL:
Intru-n club, e mult prea plin
Fac un cocktail, turbofin.
Merg si-l inscriu si la OSIM
Ca sa-ntelegi despre ce vorbim.

Mitza:
Ce-ai Grasule, te-ai coxat?

Graxu XXL:
Da cred ca m-am matrafoxat.
Nu vreau sa fiu deplasat,
Dar curvele astea-s cam de la sat.

Mitza:
Cum, n-ai auzit ca s-au lansat?

Grasu XXL:
In orbita sau ce c***t?
Zici ca-s Gica Popescu si cu Razvan Rat
Face pe diva, dar fute numai carnati.
Azi, gen p***e fatale,
Dar ele arata ca matusile tale.
Si nu alea bune
Iti zic eu pe bune,
Sunt curve nebune
Si o sa ne sune.
Hai, ne-o luam incet
Astea doua fac preluari pe piept.
Shot-uri, tequila, whisky sec
Sportiva babeta, da' eu o-ntrec.
Milf, milf, divorce,
Barman te rog un Biborteni.
Aqua Frizzante in chilotei,
Fara papusi, vrea soldatei.
Ei, mai beau un pic
Clubul deodata, pare mai mic.
As vrea sa pot, dar nu ma ridic
Curvele astea au intinerit.
Siii... imi zice ca fii-su il asculta pe Grasu,
Si-i place si ei doar aia cu basul.
Scoate poseta si isi baga nasul,

Mitza:
Ma bag si eu.

Grasu XXL:
Si eu, si eu, si eu.

Refren:

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Grasu XXL:
Ho-tel,
Mo-tel,
Holiday inn.
Oare urc incet pe scari sau stau in lift,
N-avem de unde sa stim...
Revin.
Hai, mai bea un pic
Mamma mia,
Meryl Streep.
Stai un pic ca sunt bombat,
Schimba zoom-ul, ecran plat.

Mitza:
16 pe 9.

Grasu XXL:
HDMI,
Ca sa moara fetili.
Nebunili,
Tampitili,
Hai toati babetili.
Sus, sus,
Tare, tare,
Tora Vasilescu e o malaimare.

Mitza:
Malaimare?

Grasu XXL:
Ce sa zic?
Tot ce pot sa zic e, ca nu-i mic.
Ich fick,
Du hast,
Schnelle, schnelle,
Gen (? )
Intreb cine vreti sa ne luati?
Luati bre de va bucurati.
Hat, trosc,
Recunosc,
Motoru-i vechi, da' baga NOS.
Mai iute, mai furios.

Mitza:
Hai ca m-ai facut curios...

Grasu XXL:
Evident,
Deputata-n parlament,
Doctorita-n cabinet,
Adolescenta-n weekend...

Refren:

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.

Milf, milf, divorce,
Tanti-i gata de orice.
Alcool si narcotice,
Treburi d-astea casnice.



Read More

Poezia de duminica 9


inocenta anilor





Dă-mi, Doamne, linişte şi tinereţe
Alungă de la mine-orice tristeţe,
Dă-mi inocenţa anilor dintâi
Şi lângă mine, Doamne, să rămâi.

Să-mi fie vorba dulce încântare,
Înţelepciune pentru fiecare,
Cuvântul scris la care mă închin
Să fie un izvor de sacru vin.

Să curgă picături de alinare
Cu care să se şteargă tot ce doare,
Să fie-o muzică chiar şi tăcerea
Şi să triumfe-n lume mângâierea.
Read More

Ce numar imi dai?

Ce numar imi dai?
Ce numar imi dai? Intrebare ciudata, nu? Pai, sa vedem, ce numar vrei? Si pe ce muzica?

Lasand gluma la o parte, e o intrebare stupida ce o intalnesc tot mai des pe internet. De cele mai multe ori este vorba de niste note date unor fotografii. Alta varianta este versiunea moderna a vechiului caietel tip "oracol", cu intrebari si raspunsuri fixe. Oricum o luam, este o exprimare gresita, daca ne uitam mai atent. Pe de alta parte nici nu pot explica cat de greata imi este cand citesc: "Ce numar imi dai?". Raspunsul instantaneu ar fi: "Bun". Si sa nu intelegi gresit! Lasa prejudecatile deoparte si vezi de ce este raspunsul cat de cat corect pentru o intrebare atat de gresita.


Si, deci, ce numar imi dai?
Read More

Oi oi oi, oi oi oi - Dansa Kuduro - Don Omar ft. Lucenzo versuri

dansa kuduro
Danza Kuduro - Don Omar ft Lucenzo

Danza Kuduro - Don Omar ft Lucenzo

El Orfanato
Danza Kuduro (Plop, Plop, Plop…)
Lucenzo
El Rey…!

La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro

La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro

Quien Puede Domar La Fuerza Del Mal Que Se Mete Por Tus Venas
Lo Caliente Del Sol Que Se Te Metió Y No Te Deja Quieta, Nena
Quien Puede Parar Eso Que Al Bailar Descontrola Tus Caderas (Sexy…!)
Y Ese Fuego Que Quema Por Dentro Y Lento, Te Convierte En Fiera

Con La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Sacude Duro
No Te Quites Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Sacude Duro

Balança que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Quero ver mexe kuduro
Balançar que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Seja morena ou loira, vem balançar kuduro
Oi, oi, oi…



Con La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Sacude Duro
No Te Quites Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Sacude Duro



Con La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Sacude Duro
No Te Quites Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Sacude Duro



Balança que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Quero ver mexe kuduro
Balançar que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Seja morena ou loira, vem balançar kuduro
Oi, oi, oi…


Read More

Poezia de duminca 9

Impreuna - poezia de duminica

Impreuna

de Corina Nica

De când te ştiu încerc să te cunosc
Eşti pentru mine marea provocare 
Şi am umplut, studiindu-te, jurnale 
Şi te iubesc frumos, cu dor, cu rost. 

Mi-e drag tot ce va fi şi tot ce-a fost 
Căci tu îmi eşti misterul cel mai mare 
Şi viaţa-n doi e farmecul prin care 
Ieşim din cotidianul cel anost. 

Eşti bun şi drept şi vorba ta-i balsam 
Şi-i o minune ce-am trăit noi doi 
Căci nu speram, iubire, să te am. 

Iar anii ce trecură peste noi 
Însemnă doi copii ce-i legănam 
Ţinându-ne de mână amândoi!
Read More

Cand nu raspunde la telefon, ce face?


Tare curiosi suntem. Daca nu raspunde la telefon persoana apelata, primul lucru la care ne gandim este: "Ce face?". Daca este o persoana apropiata, cam ghicesti, iar daca este doar o cunostinta, atunci incerci sa ghicesti. In orice caz, aceasta inventie numita telefon mobil este menit sa ajute oamenii sa comunice, dar are efecte negative asupra relatiilor dintre oamnei prin folosirea sa excesiva. 
Fiind un potential instrument de control, multa lume considera ca este "dreptul" lor sa incerce sa controleze viata celuilalt prin folosirea excesiva a telefonului mpbil. Cu cat este mai apropiata persoana, cu atat "dreptul" de control este mai mare. Astfel, intr-o convorbire cu o cunostinta, ai "dreptul" de a intreba cateva lucruri. Ce nu se prea foloseste in ziua de azi este intrebarea: "Deranjez?". Desi suna aiurea, un raspuns: "Nu, sunt la munca" nu scurteaza convorbirea (desi semnificatia raspunsului este "Spune pe scurt, incerc sa te ascult"), ci, paradoxal, duce la o alta intrebare: "Poti vorbi?". La telefonul mobil daca raspund cu: "Da, am gura" face interlocutorul sa se simta jignit. Nene, am raspuns, deci pot vorbi. Scurt si la obiect, ca la munca nu ma plateste ca sa stau la povesti cu tine.
Cand nu raspunde la telefonul mobil, cel apelat poate sa fie, in cele mai multe cazuri, ocupat. Daca nu esti o persoana sacaitoare, lipsa raspunsului are doar aceasta cauza. Munca, plimbare, oriunde ar fi, omul comunica cu persoanele din jurul sau. In mod normal, bunele maniere spun ca se clasifica importanta apelului de catre cel ce a fost apelat, dupa care cere acordul celor din jur sa raspunda la telefon. Chiar am intalnit persoane care, dupa ce mi-au dat acceptul de a raspunde la telefon, au parasit camera pentru 2 minute. Bine-nteles, persoanele respective sunt sau au fost prin Vest. 
Cand nu raspunde la telefonul mobil, persoana apelata se poate afla intr-o convorbire cu o cunostinta, un prieten, orice. Daca a decis ca nu raspunde, respecta-i decizia, si, daca nu este urgent, asteapta sa te sune inapoi. Fara ranchiuna si fara prejudecati. Faptul ca iti este prieten sau mebru al familiei nu iti da dreptul de a il judeca. Pe de alta parte, va povestesc un aspect la care sunt persoane care nu se gandesc la ce situatie creeaza. O familie, sot, sotie, copii, se intalnesc cu o ruda apropiata, cu care nu au stat de vorba de mai mult de o luna. Dupa salut, urmeaza intrebarea, de bun simt: "Ce mai faceti?". In acest timp, suna telefonul mobil al rudei, care, paradoxal, isi ia ramas bun si raspunde la telefon. Unul dintre copii, pe buna dreptate, intreaba de ce se supara pe ea ruda respectiva. Ii poti explica ca nu se supara, ca este ocupata, dar ruda respectiva face aceeasi figura in mod repetat, chiar si in vizita la familia respectiva. Din 20 de minute, a vorbit cu gazdele 5 minute, restul la telefon. Iar la o vizita la ea, din 15 minute, 5 minute le-a petrecut cu oaspetii, restul la telefon. Aceeasi ruda a batut recordul atunci cand m-a chemat sa o ajut si, desi i-am spus ca am putin timp la dispozitie, am mers la ea pentru a sta in hol 15 minute pentru a termina o convorbire telefonica, iar in momentul in care a vrut sa spuna despre ce este vorba, a sunat iar telefonul. Si a raspuns! Am plecat, bine-nteles, dar intrebarea rudei este daca avem ceva cu ea, de o evitam.
Cand nu raspunde la telefonul mobil, persoana apelata s-ar putea sa fie la volan. Sau la toaleta (sunt sigur ca nu ti-ar face placere sa auzi cum trage apa in timp ce vorbeste cu tine). Treaba cu vorbitul la telefonul mobil in timp ce conduci nu este luata in serios deloc la noi. Si, da, cunosc persoane care se supara daca nu le raspund la telefon cand conduc (am sunat inapoi, mi-am cerut scuze ca nu am raspuns pentru ca eram la volan si poate ghiciti care a fost raspunsul: "Si?". Pai, tanti, hai sa-ti traduc eu: IMI PASA MAI MULT DE VIATA MEA decat sa raspund la telefonul mobil! Poate sa fie si Papa de la Roma sau presedintele tarii, sotia sau orice coleg. Trag pe dreapta, ma asigur, dupa care raspund sau sun inapoi. 
Pe scurt, cand nu raspunde la telefonul mobil, persoana apelata are, in general, motive de BUN SIMT de a nu raspunde la telefon. Respecta-le, pentru ca persoana apelata merita respect pentru deciziile luate. Iar daca esti in categoria de persoane cicalitoare, ei bine, ar trebui sa stii si sa nu te intrebi de ce nu raspunde la telefon. Asta apropo de pseudonimul celui apropiat, care incearca sa controleze totul: Politia. Si daca te intrebi de ce iti spune asa, gandeste-te: cand persoana apelata raspunde la telefon care este prima intrebare care o pui?
Read More

Poezia de duminica (8)

nocturna

NOCTURNĂ 

Corina Nica

E o liniște deplină
Noaptea asta-s treaz lumină
Și aș vrea să îndrăznesc
Să rostesc un ,,te iubesc”.

Și te strâng în brațe, mică,
De parcă,-ntr-un fel, mi-e frică
Și-un sărut ți-aștern pe-o mână
Și pe ochii tăi de zână.

Și-am cuvintele-ncuiate
Cu o mie de lăcate
Și atâte-aș vrea să-ți spun
Și mă pierd ca un nebun.

Și mi-i sufletul fierbinte
Și mi-ești dragă ca-nainte
Și mi-i zâmbetul timid
Vreau să mă topesc iubind.

Și mai vreau o sărutare
Pe obrajii tăi de floare.
Și visez să mă iubești
Fată dulce din povești.
Read More

Candidat la primarie impuscat mortal in Covasna

QuickMobile.ro

Candidat la primarie impuscat mortal in Covasna
Sambata dupa-amiaza, comisii de vot, buletine de vot de impartit si de pazit. Lucru normal, daca stai sa privesti. Dar intai stirea:
Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în localitatea Băţani, în prezenţa a doi poliţişti de la Secţia 4 Baraolt, care se aflau în timpul serviciului. Bărbatul avea 43 de ani şi candida pentru funcţia de consilier local al unei comune din Covasna din partea Partidului Civic Maghiar. 
Unul dintre candidaţii Partidului Civic Maghiar (PCM) la Consiliul Local al comunei covăsnene Băţani, Veres Lorand, a murit, sâmbătă seară, după ce s-a împuşcat accidental în cap cu pistolul unui poliţist care îi era prieten, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene. Sursa
Mancarica la unul dintre candidati acasa, un sprit, o vorba si curiozitate multa. Comportament tipic al copilului curios. Uite-te la fotografie, inlocuieste personajul si vei stii ce s-a intamplat, de fapt.

Probabil citise inainte un tutorial: "How to shoot ..."
Read More

Ciumpalaci, votanti si ignoranti

Ati auzit tot felul de povesti despre ciumpalaci (ce inseamna ciumpalac?) care isi vand voturile pe o bautura sau o sacosa (desi nu toti sunt in categoria ciumpalaci, unii fiind doar defavorizati social care au de castogat ceva din nimic). Nu o sa vorbesc despre ei. Si nici despre cei ce voteaza. Ci despre ignoranti.

 Din cele trei categorii insiruite mai sus, care se presupune ca ar trebui sa mearga duminica la vot, ultima cetegorie, ignorantii, sunt cei mai periculosi. Si, in general, tot ei sunt cei care au multe de comentat, despre toti. Oricare ar fi rezultatul alegerilor, ei sunt nemultumiti si au ceva impotriva. In mod concret, nu pot aduce o acuzatie sustinuta, nu au un cuvant pe care te poti baza si nu produc nimic util societatii. Da, este util sa critici pe cineva daca ai si dovezi. Iar daca ai si solutii, este si mai bine. Dar sa spui vorbe in vant este doar ... vorba in vant.

De ce sunt cei mai periculosi? Pe langa faptul ca demoralizeaza pe toata lumea, aduc acuzatii false (da, asa se numeste actiunea de a acuza pe cineva fara sa aduci dovezi), ei lipsesc si de la vot, lasand astfel loc fraudelor (pe care apoi le reclama). Si am o intrebare: Daca tu creezi posibilitatea de a se face o frauda, nu esti partas, la fel de vinovat ca si cel ce fraudeaza? Adica, sa o iau mai simplu: Lasi usa descuiata la masina intr-un cartier in care stii ca ai sanse sa fii jefuit. Esti la fel de vinovat ca si hotul caruia i-ai dat posibilitatea sa te fure. Si nici asigurarile nu sunt valabile in aceste cazuri (apropo, cred ca este singurul caz in care, in legislatia romana, co-autorul moral al unei infractiuni este pedepsit, chiar daca este vorba doar de neplata daunelor). Despre datoria de cetatean, care are dreptul si obligatia (da, daca esti nemultumit cu ce se intampla, esti obligat sa faci ceva, nu numai sa spui vorbe pentru a te disculpa) de a vota nici nu mai vorbesc.

 Sper ca dintre cele trei categorii, ciumpalac, votant si ignorant, Tu vei fi maine un votant. Mergi si voteaza, chiar daca o faci numai ca sa strici hartia si sa anulezi votul tau.

Si un banc:
Azi. Alegeri.
O babuta la cabina de vot, sta 15 minute.
Toata lumea o asteapta.
Intr-un tarziu iese babuta si intreaba:
- Maica, "f*tu-va-n gura" se scrie legat sau despartit?
Read More

Independenta ta energetica - priceless!

panouri solare
Ca in orice, independenta este un deziderat greu de atins, nu-i asa? La fel este si independenta ta energetica. Si ma refer aici la sistemele aditionale si ecologice ce te fac independent (sau aproape independent) de unele servicii. Panouri solare ce te vor ajuta sa folosesti caldura mare, panouri fotovoltaice si turbine eoliene pentru a avea curent electric "in surplus". Desigur, nu va exista nici un surplus, cred, dar ... A avea montate astfel de lucruri nu inseamna ca esti mai bogat, sau alte astfel de preconceptii. Inseamna, pur si simplu, sa iti produci cea ce consumi, in materie de apa calda, curent electric, intr-un cuvant, autonomie mai mare.

Desigur, am auzit discutii si pe tema eficientei, si pe cea a raportului pret/calitate. Si, cel mai important, discutii multe pe forumuri privind valoarea de amortizare a unor astfel de investitii si durata lor. In multe locuri se pot citi discutii despre geamurile termopane, calcule privind eficienta lor, si, totusi, daca ma uit mai atent, majoritatea locuintelor au montate astfel de geamuri. Si nu cred ca au stat sa faca calcule. Dar sa ne uitam logic. Iti construiesti o casa, dintr-un credit. Vei avea rate si plati la utilitati, care nu sunt mici deloc. Daca maresti un pic creditul, instalezi si panouri solare si/sau fotovoltaice, vei avea rate cu putin mai mari, dar plati la utilitati considerabil de mic. Adica faci economie exact atunci cand trebuie.

Si sa nu uitam de un aspect important. Satisfactia! Ce nu am citit nicaieri este despre sentimentul de satisfactie, satisfactie ce ti-o da vizita (mai trebuie, totusi) la cei ce ofera serviciile respective. Atunci cand , spre deosebire de ceilalti, care stau cu un teanc de bani la caserie pentru a plati facturile, tu stai si te cauti de banii marunti. Satisfatia aceea este cea care o putem pune in aceasta propozitie: Independenta ta energetica - priceless!
Read More

Blogspot.ro, extensia blogului tau, sau cum ne f...

In urma cu cateva minute, ma uitam la unele statistici ale blogspot.com, care a devenit blogspot.ro pentru mine. Sunt surprins insa de altceva. In momentul de fata. tot, dar absolut tot, este luat de la zero, in ceea ce priveste indexare, link-uri si restul. Cel putin asa imi arata instrumentele pe care le folosesc.
Au existat ceva instiintari de la Google, conform carora, vor trece la regionalizare, mai ales in ceea ce priveste blogspot, dar ei au spus ca se transfera automat totul: PR, link-uri, statistici si tot restul.
Astfel, in momentul de fata am ceva de genul unui blog nou nout. PR: n/a, pagini indexate: 2 (what!!!!), link-uri inspre mine: 2 (frumos!), Alexa: de la 990.000 la 2.450.000, si tot asa.
Ce pot sa zic, in afara de: Frumos, domnilor de la Google. Sper sa rezolvati problema in cateva zile...

Astfel, in momentul de fata NG's blog a trecut de la http://angelopf.blogspot.com la http://angelopf.blogspot.ro.
Sunt curios cum rezolva blogroll, fara sa puna mii de utilizatori la munca!
Read More
Dofollow Blog