NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ce inseamna Ai se eu te pego? De te-as prinde ... ?

Lenjeria Mea

Ce inseamna Ai se eu te pego? Este ceva de genul "de te-as prinde"? Ah, da, sunt doua variante: "ce ti-as face/ De te-as prinde" si "De te-as prinde, ce te-as ...", dar am impresia ca si aici se foloseste prima varianta cu aplicabilitate in a doua (cunoasteti cele doua variante de videoclip: "Tonight, I'm gonna love you", si acolo a avut succes prima varianta cu aplicabilitate in a doua).
Dar iata versurile traduse (Versurile originale dupa videoclip):
Ai se eu te pego


Doamne, Doamne, 
în felul ăsta mă omori
Ah, dacă te prind, 
Ah, ah, dacă te prind! 

Deliciu, deliciu, 
în felul ăsta mă omori
Ah, dacă te prind, 
Ah, ah, dacă te prind!

Sâmbătă, in club, 
Multimea a început să danseze
Si a trecut cea mai frumoasă fată.
Mi-am facut curaj si am inceput sa vorbesc:

Doamne, Doamne, 
în felul ăsta mă omori
Ah, dacă te prind, 
Ah, ah, dacă te prind! 


Deliciu, deliciu, 
în felul ăsta mă omori
Ah, dacă te prind, 
Ah, ah, dacă te prind!

Sâmbătă, in club, 
Multimea a început să danseze
Si a trecut cea mai frumoasă fată.
Mi-am facut curaj si am inceput sa vorbesc:

Doamne, Doamne, 
în felul ăsta mă omori
Ah, dacă te prind, 
Ah, ah, dacă te prind! 


Deliciu, deliciu, 
în felul ăsta mă omori
Ah, dacă te prind, 
Ah, ah, dacă te prïnd!


Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego
Read More

Rovinieta, bat-o vina!

Roviniete.ro


Rovinieta sau rovignieta sau taxa de drum sau "aia" (da, asa am cerut la o statie Peco, cu talonul in mana), nu stiu cum ii zici, ideea este ca este tare pacatoasa.

Ma intrebi de ce scriu despre rovinieta, daca eu am cumparat de la o statie de alimentare. Pai, greseala clasica am facut-o si eu. Am primit un telefon, si am plecat in "excursie"pe drumurile tarii. La o verificare de rutina, ghici cine nu avea rovigneta? Mda! Eu. Am cazut la pace si am luat acolo, pe loc, la statie (norocul meu: expirase de 3 zile si am fost oprit chiar langa statie).



Daca cumperi rovinieta online ai cateva avantaje deloc de neglijat. In primul rand, este comod. Apoi, prin serviciul de alertare prin email, serviciu oferit gratuit de ROVINIETE.RO ai posibilitatea de a seta alerta RCA, CASCO, rovinieta, zile de nastere, etc. Interesant, nu? Nu mai trebuie sa cauti actele, sa te holbezi la ele, sa calculezi (da, surprizele de genul acesta sunt "costisitoare"").

Nu  va mai spun decat atat: eu, lenes notoriu, voi folosi acest serviciu. Pentru lenea mea, bine-nteles!

Roviniete.ro

Acesta este un semn de circulatie!

De zilele urmatoare va aparea pe drumurile tarii acest nou semn de circulatie: Punctul negru. Rolul punctului negru este de a semnaliza zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere. Astfel, Punctul negru reprezintă un sector de drum cu lungimea de maximum 1 kilometru, pe care, într-o perioadă de 5 ani consecutivi, s-au înregistrat minimum 10 accidente grave de circulaţie, soldate cu cel puţin 10 persoane decedate sau rănite grav.

Read More

Troc pentru bloggeri

Nu voi folosi alte cuvinte gen concurs si familia. Azi, maine, si poimanine, mai este valabila o oferta de troc: Blogatu.ro si BlogAwards.roare nevoie de voturi cat mai multe la Roblogfest 2012.
Si pentru ca spuneam ca este un troc, sa vedem ce ofera el:
Cei care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro si se inscriu in formular sau lasa comentarii cu link spre blogul lor pot primi unul din urmatoarele premii, acordate prin tragere la sorti:
50 de locuri in blogroll pentru 6 luni.
5 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 2 luni.
3 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 6 luni.
Marele premiuun link in blogroll pentru un an si un banner de 125X125 pixeli afisat pe toate paginile Blogatu.ro pentru un an.
Important: Toti bloggerii care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si se inscriu in formularul din articol primesc cadou cate un loc in blogroll pentru o luna, incepand din 5 aprilie, si se califica in tragerea la sorti pentru celelalte premii!
Este o situatie de castig pentru toti cei implicati. Asa ca astazi faceti urmatoarele:
Mai intai sa solicitati un cont pe Roblogfest in acest link. Apoi veti primi pe e-mail confirmarea cererii de cont. Dupa ce validati cererea de cont, va puteti loga in acest link. Dupa ce va logati, apasati acest link pentru a vota Blogatu.ro si apasati acest link pentru a vota BlogAwards.ro.
Apoi mergeti pe pagina lui Blogatu si lasati acolo ce va cere.

Pare putin mai complicat, dar merita, chiar daca nu pentru voi. Trebuie sa recunosti ca face treaba buna, oricat de mult ti-ar place sa il critici.
Read More

7 Nu, dupa ce mananci

7 Nu, dupa ce mamanci


  1.  Nu fuma: Cercetarile au aratat ca o tigara fumata dupa ce mananci este comparabila cu fumatul a 10 tigari (sansele de a face cancer cresc).
  2. Nu manca fructe imediat: Consumand fructe imediat dupa mancare va cauza flatulenta. Incearca sa consumi fructe la 1-2 ore dupa sau cu 1 ora inaonte de masa.
  3. Nu consuma ceai: frunzele de ceai contin acizi. Aceste substante vor altera proteinele din mancare, facandu-le astfel, mai greu de digerat.
  4. Nu da drumul la curea: facand acest lucru vei lasa intestinele sa se rasuceasca sau chiar sa se obtureze.
  5. Nu face baie: o baie dupa ce mananci va face ca sangele sa fie trimis catre maini, picioare si corp, lasand astfel stomacul cu mai putin sange, lsabind asyfel sistemul digestiv.
  6. Nu fa plimbari. Se spune ca miscarea este sanatoasa. In acest caz nu este adevarat, plimbarea facand sistemul digestiv incapabil in a absorbi substantele nutritive din mancare.
  7. Nu dormi: mancarea nu va fi digerata optimal, creand astfel premisele problemelor gastrice si a infectiilor.
Read More

Teo Trandafir, spargatoare de statistici


Prin ceea ce a trecut Teo Trandafir in ultimul timp dovedeste ca este o spargatoare de statistici. A invins o boala nu arata bine nici macar in statistici. Si pentru a contrazice aceste statistici despre mariaj, Teo Trandafir a trecut la oficializarea unei relatii si, bine-nteles, la cautarea unei rochii de mireasa.

Mutli carcotesc despre cine este El, ce face, ca este divortat si multe altele. Dar hai sa o luam logic. A trecut prin multe momente grele in ultimul timp, a schimbat mai multe locuri de munca, si multe alte maruntisuri de care nici noi nu stim. Sa te mariti cu cineva este un pas mare intr-adevar, dar sa va spun ceva: intre unul care nu a fost casatorit niciodata si unul divortat, as zice ca a facut o alegere buna. Cel divortat a dat dovada caracter, de disponibilitate de a aduce la realitate ceea ce asteapta o femeie de la un barbat (da, asta include si inselarea -daca o ceri si faci lucrurile in asa fel incat sa ajunga acolo). Cel ce nu a fost casatorit s-ar putea sa aiba ceva mici mari pasarele, de care te vei impiedica  zi de zi.

Dar sa ne intoarcem la Teo si la rochii de mireasa. Fiind o persoana publica, vor fi multe comentarii si alte rautati. Nu sunt sigur ca ea si fetita stiu ce le asteapta, dar speram sa fie lasate in pace. Ce putem face noi este sa ne abtinem de la a le da motive celor ce traiesc din curiozitatea noastra sa le strice nunta.


Read More

40% nu se marita! Cifre interesante.

Un studiu cu cifre interesante, ce se bazeaza pe 22.682 de intervievati in perioada 2006-2010, ce arata niste cifre interesante si ... ingrijoratoare, oarecum. Din 12.279 de femei, 38% nu au fost maritate niciodata, fata de 33% in 1995.
Pentru cei ce sunteti curiosi, gasiti aici un mic rezumat al acestei cercetari.

Multe comenatrii puteti avea pe aceasta tema. Din care multe sunt contrazise de faptele constatate aici.



Read More

Soarta, ce sa-i faci - Nu, deciziile proaste!

"Soarta, ce sa-i faci!". O propozitie care te acopera perfect atunci cand iei o decizie proasta cu consecinte mai mult negative.  Ne pricepem de minune sa ne acoperim cu explicatii false chiar si catre propria noastra persoana!

Soarta, ce sa ii faci - Nu, deciziile proste!

Scuzele cele mai patetice si cele mai des folosite.
Nu vom fi impacati cu noi insine, cat timp facem astfel de afirmatii. Sechelele unor decizii gresite ne urmaresc foarte mult timp si nu vom putea contracara efectele sale negative, atat timp cat nu putem spune deschis:
"NU! Este doar decizia mea proasta sau indecizia mea!"
Este valabila propozitia axeasta in majoritatea situatiilor.

Ah, si sa nu uitam, ca subconstientul nostru este mai puternic de 30.000 de ori fata de constient. Faci o astfel de afirmatie, si o pasezi subconstientului, doar ca acolo este stocat Adevarul. Asa ca, ai deschis un conflict in creier, pe care el trebuie sa il rezolve cumva. Si pana nu rezolva, va fi conflict. Care va iesi sub o forma sau alta la suprafata.
Am mai spus despre acest conflict cand incerca,m sa va explic cum este cu viciile. Si este o problema foarte reala. Poate ti se pare stupid, dar sa stii ca, de exemplu, intr-o convorbire cu o veche iubire, simpla propozitie: "Nu, eu am fost indecis, sau am luat o decizie prosta" te va scapa de foarte multe dureri de cap, si, cateodata, de obiceiuri ale caror origine nici nu le stii. Conflictele interne duc la obiceiuri si ticuri, temeri si sechele.
Scapa de ele. Atunci cand ai ocazia sa fii sincer cu tine si cu persoana sau persoanele care sunt implicate, fii sincer. Te vei simti mult mai usurat, si, ce este si mai important, vei fi impacat si mai linistit, cu mai putine "probleme".

Read More

22 de ingeri au plecat in Rai, din Elvetia

Accident Elvetia 2012 -28 de victime, din care 22 de copii
Heraldsun.com.au
Trista veste a mortii a 22 de copii belgieni intr-un accident de circulatie din Elvetia a socat atat intreaga tara, cat si intreaga lume. Alti 12 copii au fost raniti, iar alti 6 oameni sunt morti, inclusiv cei 2 soferi ai autocarului.

Se pare ca un autocar cu 52 de calatori, se intorcea din statiunea Val d'Anniviers, unde acesti tineri au fost in cantonament. Stirea in sine o puteti gasi pe internet, iar comentariile sunt de prisos. Chiar si al meu.

22 de ingeri au plecat in Rai, din Elvetia


Read More

Need the pillow fluffed?

Nu este treaba mea cum dormi. Doar ca...
In cate o dimineata, atunci cand ai multe lucruri de rezolvat, si urgent, bine-nteles, te lovesti de mici maruntisuri ce te fac sa iti iesi din minti.
Una dintre maruntisuri este apatia cu care se prezinta unii la serviciu. De cele mai multe ori imi vine sa le pun intrebarea: "Need the pillow fluffed?". Cu adaugarea: nu are cine?
Apeleaza la profesionisti, pune un ceas sa te trezeasca si sa iti aduca aminte, nu stiu, metode exista, dar trezeste-te la realitate dimineata si nu pune ziua altora la incercare. Daca ma supar (da, sunt rau cu cei ce nu stiu sa iti acorde minimul de respect), te mai trezesti ca ajungi pe covorul rosu, sa dai socoteala. Si nu cred ca merita. Asa ca asterneti patul, deconecteaza tot, dormi omeneste, si mai ales, comporta-te omeneste cand esti la servici. In definitiv, clientul este cel care iti asigura traiul de zi cu zi. Zambeste-i si fa-l sa inteleaga ca este important pentru tine. Si uita de atitudinea aceea de: "Si ce, las' ca mai vine altul".

Oh, da, pentru cei ce nu stiu, un mic indiciu a ceea ce ar putea sa insemne "Need the pillows fluffed"!


Read More

Cum leg laptopul la TV, cu cablu HDMI, adaptor HDMI sau cablu VGA?

Cablu HDMI, eventual adaptor VGA la HDMIadaptor VGA la HDMI sau VGA la HDMIcablu VGA la HDMI, adaptor USB si alte minunatii. Este simplu sa legi laptopul la TV LCD. Sau nu? Prea tehnice pentru tine, nu? Intrebarea ta era:

Cum leg laptopul la TV, ce cabluri VGA sau HDMI am nevoie?

Voi incerca sa iti explic simplu, desi voi fi nevoit sa mai folosesc si termeni tehnici (stai linistit, vei stii ce este acel adaptor HDMI, USB, SATA sau alte bazaconii).
Sa incepem asa: ai un televizor LCD si un laptop. Vrei sa vezi filme pe TV, ceea ce este si normal. Vei face asa: cumperi un cablu VGAcablu VGA-VGA (cablul acela cu mufe albastre in ambele capete) si pui la TV si la laptop. Daca nu merge din prima pe TV, cauta pe tastatura laptopului desenul a doua monitoare alaturate. Apasa tasta Fn si acel buton si va porni si pe televizor. Daca vrei sa mearga pe ambele, mergi la iconita de langa ceas a placii video si deschide, iar acolo cauta o setare de genul: “clone ...”. ii dai Apply si, daca merge, OK. Dar sunt sigur ca deja merge.
O alta modalitate este aceea de a lega TV la laptop prin cablu HDMICablu HDMI (acesta are 10 lungime, ar trebui sa ajunga), dar presupune sa ai o mufa la fel si pe laptop (daca este nou, gasesti, in general). Daca nu, exista tot felul de cabluri VGA la HDMI, adaptor VGA - HDMIVGA -HDMI, adaptor HDMI-VGA, si, cireasa de pe tort, switch HDMIswitch HDMI. Switch-ul HDMI iti este util daca ai si folosesti si un DVD player sau alte dispozitive. Practic, acest switch HDMIswitch HDMI te ajuta sa pui diverse surse de semnal la TV fara sa mai trebuiasca sa schimbi cablurile intre ele.
Ceea mai usoara rezolvare este, totusi, sa cumperi cateva beri. De ce? Ah, pai inviti la tine pe careva dintre prieteni, care este mai “tehnic”, va asezati in fata laptopului si comandati de aici tot ce aveti nevoie. Apoi, cand soseste pachetul, il anunti si iti va instala totul in mai putin de 30 de minute.
Si daca tot esti la capitolul tehnica audio-video, asigura-te ca vei cumpara si cablu audiocablu audio, cu adaptor RCA si jack, pentru a putea lega sunetul de la TV la sistemul audio 5.1 (merita, crede-ma). Poate pare o distractie scumpa, dar, in afara berii, cheltuiala nu este mare.

Read More

Printr-o reducere a evaziunii fiscale - ce vrea sa insemne aceasta propozitie?

Partner Locator - VIP

"Sa reducem evaziunea fiscala", recunoasterea hotiei?


In discursul de azi al lui Traian Basescu de la Parlament, s-a auzit o propunere de a reda (nu de a creste -cum s-a exprimat el) 15% bugetarilor la salarii. A indicat cateva surse de unde ar putea fi luati acesti bani. Mihai Razvan Ungureanu a cerut cu cateva zile in urma "reducerea evaziunii fiscale", reducere pe care se bazeaza aceasta crestere de salarii.


Per total, luate ca un intreg, aceste declaratii par sa exprime faptul ca s-a discutat cu evazionistii si acestia vor reduce pagubele facute la buget. Atat de naturale sunt propozitiile si afirmatiile unora, ce au treaba cu aceste lucruri, incat declaratiile lor emana propozitia anterioara.
Dar sa nu sarim in sus de bucurie. Este doar o propunere, ce ar fi bine sa se adevereasca. Pana atunci, va intreb: Ati avut aceeasi impresie, ascultand fragmentele de discurs?
Read More

De ce nu merge Facebook - ce se intampla cu Facebook?

Sisteme PC calculator + monitorCalculatoare second-hand

De ce nu merge Facebook - ce se intampla cu Facebook?

Sursa foto: Gandul.info
Update 11.10.2012 La nivel european pare sa nu functioneze pe anumite dispozitive Facebook. Cauza? Ceva probleme DNS. Pentru cunoscatori: "Implantati" la DNS serverele Google. 8.8.8.8 sau 8.8.4.4
In felul acesta functioneaza Facebook-ul.


Astazi, 7 martie, a inceput prost pentru multi utilizatori ai retelei Facebook. Multi utilizatori de Facebook nu si-au putut accesa conturile, si, interesant, acest lucru depinde doar de locatia in care este utilizatorul respectiv. Neoficial, se zvoneste ca serverele Facebook ar fi fost atacate de Anonymous, iar varianta cealalta este ceea a serverelor Facebook nefunctionale din cauze tehnice.
Revenind insa cu picioarele pe pamant, una dintre motivele pentru care se intampla acest lucru ar putea fi acest anunt:

Reprezentantii Facebook: "începând cu data de 6 martie 2012, utilizatorii de Facebook vor beneficia de o nouă aplicaţie de tip messenger. Aplicaţia vine ca o alternativă la aplicaţiile de instant messaging, cum ar fi Yahoo Messenger, AOL, Instant Messenger, Windows Messenger şi altele". 

Facebook este picat in: Egipt, Romania, Emiratele Arabe Unite, Franta, Marea Britanie, Italia, Croatia, Grecia, Nepal, Srilanka (doecamdata de aici exista semnale de acest gen).
Cateva reactii de pe diverse forumuri ale utilizatorilor de Facebook:
  • Eu sunt doar 1 din milioanele de oamnei dependenti de Facebook , Nu pot trai fara .
  • Stie cineva ce sa int cu facebook ? nu imi deschide pagina . care este problema
  • dc nu merge facebookul c****mas in el
  • O picat netul. la Facebook. acolo nu stiu
  • Printr-un proxy extern facebook-ul merge , surprinzator. Se pare ca mai multi ISP-isti din romania nu au access la Facebook. Nu merge in mai multe tari in momentul de fata. 
Raspunsul corect este: Dragi utilizatori de Facebook, aveti un pic de rabdare, oricare ar fi problemele tehnice care cauzeaza aceasta cadere a facebookului, nu aveti ce face, puteti astepta sa se rezolve. Sau stresati-va prietenii prin telefon.
Read More

Why Facebook does not work to me and any of my friends?


Why Facebook doesn't work to me and any of my friends?



Here are some answers:
  • My facebook was down for 3-4 hours this mornin. It is now back up and running, bit slow but running! Must have been a fault to system.
  • Use your ***** brain! Its a technical fault thats ***** why
  • Because the hole site was offline for a few hours. No one in the world could acces fb. Watch the news they might report why. it's online again now!
Read More

Russian baseball – distractia periculoasa

Sisteme PC calculator + monitorCalculatoare second-hand

Russian baseball – FPS periculos de real

Glock 17 8 mm

Russian baseball, un sport extrem si extrem de periculos, practicat, se pare, in spiritul FPS-urilor transpuse in viata reala, cu arme reale. Si pentru ca nu sunt prea multe cuvinte de spus, va las sa vedeti despre ce este vorba:

Russian baseball

As mai adauga intrebarea de ieri, asupra unui politist pistolar: Asta tinde sa devina normalitate?

Read More

Pistolarul de Bucuresti -2 decese si 6 raniti grav. Angajat al MAI!


Pistolarul de Bucuresti -2 decese si 6 raniti grav. Angajat al MAI!

Glock 17 8 mm


Pistolarul de Bucuresti, Gheorghe Vlădan , sofer la o unitate de policlinica din cadrul MAI, agent-şef la Ministerul Administraţiei şi Internelor, s-a razbunat pe sotia sa, cu care se afla in proces de divort. Ea lucra la un salon de coafura, unde a avut loc si crima. Alte 7 victime colaterale ale razbunarii, din care una a decedat, au completat aceasta razbunare, dandu-i un aspect de masacru.

Acum vin eu cu intrebarile de tot felul. De ce un sofer, chiar si de MAI, are permis de portarma, si nu chiar de orice fel, ci un pistol Glock 17 de 8 mm. Si asta dintr-un salariu de 1750 de lei (cel putin asa se deduce din declaratiile de avere verificate de un ziar). Pai cum poate cineva sa faca aceste lucruri cu atat sange rece, dupa cum spun martorii, acesta a iesit calm din coafor si a intrat intr-o cladire a Renel, unde a si asteptat politia.
De test psihologic si alte lucruri normale, dar inalte in tarisoara noastra, nu mai spun nimic. Este un factor foarte stresant un divort, dar aceste impuscaturi denota o actiune premeditat, pistolarul plimbandu-se cateva zeci de minute prin zona inainte de a ataca. Ma rog, sunt multe, foarte multe neconcordante in aceste declaratii ale MAI. (s-au facut noi clarificari, intre timp). Oricum ideea principala este ca se certifica in ziua de azi multe persoane ca apte de a purta foc de arma fara a fi testat la modul serios. Sper, totusi, ca acest masacru sa duca la verificarea mai serioasa ale acestor persoane, desi sansele sunt slabe.
Read More

Hi5 si Tagged, in casa noua, dupa mariaj

Hi5 si Tagged sunt acum Tagged

Hi5 and Tagged

Hi5, reteaua de socializare binecunoscuta in anii trecuti, a fost achizitionata de cei de la Tagged in decembrie 2012. Acum, daca incerci sa accesezi Hi5, te intampina o pagina frumoasa ce iti promite modificari de stil, profil, jocuri si multe altele. Si pentru ca toti ne intrebam ce se va intampla cu conturile noastre de Hi5, va pot spune ca ele vor ramane, doar sub serviciul Tagged. Dar sa vedem cam ce spun ei ca va fi acolo:

Profil Hi5 (Tagged)

Vor fi peste 15.000 de skinuri, ce iti vor permite sa iti personalizezi pagina de profil Hi5 dupa bunul plac si gust (am auzit deja discutii despre aceste teme Tagged, cum ca ar fi potrivite profilurilor de cocalari –eu zic sa asteptam si sa comentam dupa aceea).

Fotografii Hi5 (Tagged)

Unele mici imbunatatiri si facilitati sunt promise, astfel ca experienta sa fie mai interesanta.

Prietenii Hi5 (Tagged)

Vei putea pastra prieteniile actuale de pe Hi5, si vei putea lega noi prietenii si cu cei din reteaua Tagged. Cercurile de prieteni Hi5 nu le vei putea folosi pe noua retea.

Monedele Hi5

Monedele Hi5 (coins) vor fi convertite in Tagged glod, putand astfel sa le folosesti in continuare in reteaua Tagged.

Jpcurile si aplicatiile Hi5

Ei, aici vine buba. Vechile jocuri si aplicatii de pe Hi5 nu vor mai exista, ele fiind inlocuite cu unele noi, ce promit sa te captiveze.

Toolbar Hi5

Toolbar-ul Hi5 nu va mai fi folosit.

Limbile de localizare Hi5

Se anunta, deocamdata, urmatoarele limbi pentru interfata cu utilizatorul: engleza, spaniola (Spania), spaniola (America Latina), spaniola (Mexic), franceza, germana, italiana, portugheza (Brazilia), portugheza (Portugalia), daneza, rusa, romana, Chineza (Simplified), Chineza (Traditional), japoneza, Basa Jawa, Bahasa Melayu, Bengali, Marathi (India), Hindi (India), Punjabi (India), tailandeza, turca, si maghiara.

 

Ca o concluzie, incercarea celor de la Tagged de a cuceri utilizatorii de internet in ceea ce se numeste retele de socializare, este una productiva, deocamdata, prin achizitionarea retelei Hi5, avand, astfel, in momentul de fata, peste 330 de milioane de utilizatori in peste 220 de tari.

Voi veti folosi noile conturi Tagged? (Sunt sigur ca le aveti pe cele de Hi5, iar ele vor deveni automat cont de Tagged).

Ah, si videoclipul in care ei anunta schimbarile:


Read More
Dofollow Blog