NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Nu citi si nu te uita la televizor! E ziua lui! A copilului!

Photographer Vik Orenstein

Si pentru ca suntem atat de mult dependenti de aceste lucruri, daca va spun astazi sa nu le faceti, nu ma veti asculta.
Nu va puteti abtine. Sunteti dependenti de toate acestea. Ce ar trebui sa faceti azi?

Daca deja nu stii raspunsul, atunci sa-ti fie rusine. Mergi frumos si incearca sa ii procuri o mica bucurie unui copil. Sau mai multora. Desi este urat din partea unei societati moderne sa ne invete ca exista o zi din an care este Ziua copilului, in loc sa ne invete ca FIECARE zi este ziua copilului. Mici probleme de mentalitate si de punere in practica a unor idei. (Pentru ca, nu este asa, in fiecare zi ai cate o idee si cate un impuls de a face ceva distractiv cu copilul, si da, de fiecare data amani pe altadata. Care altadata ramane uitat. Pentru ca ideile sunt multe.)

Ei bine, ei, cei mici, nu traiesc cu aceste idei. Ei traiesc cu sentimente si bucurii, pe care trebuie sa i le procurati. Le este foame de asa ceva. Si tu ii servesti numai cu idei, care, pe deasupra, raman numai in mintea ta. Si nu, intentia nu conteaza. Ea nu poate fi cuantificata nici de un adult, daramite de un copil. Degeaba mergi la el sa ii spui ca "am vrut sa....", mai bine taci si recunosti ca NU ai facut acel "am vrut sa...".

Intre a face mincare, a merge/veni/odihni servici (caci asta este scuza cea mai frecventa) si multe alte actiuni, incape, repet, incape un simplu zambet, o vorba buna, o mangaiere, si chiar o mica harjoana. Doar ca suntem prea obositi. Si nu vezi ca "cel mic" tocmai ti-a spus ceva. Chiar daca numai cu ochii sau cu un simplu gest. Lasa deoparte altele si decodifica dorinta sa. Stai linistit, nu il rasfeti cu asta, ci ii demonstrezi ca exista comunicare, intelegere, si mai ales, dragoste. Spui intotdeauna ca ai face orice pentru copil, dar de fapt acel orice incepe de aici. Pune deoparte gandurile tale de adult si intra in lumea lor. Te va ajuta si pe tine si va fi o bucurie enorma si lui. Si nu mai trai la nivelul declaratiilor. Nu tine figura, si iti vor intoarce "favoarea".

La Multi Ani, dragi copii, si iertati-i pe cei mari, ca nu stiu ce fac!


MarketOnline
MarketOnline
Read More

Arma politistului si legitima aparare - inexistente la romani!

"Orice alta informatie (restul este doar un text scapat de sub control) poate periclita mersul anchetei."
Pai cum, nene, aveti depusa plangere pentru hartuire, si totusi...

Caz inchis. Cei care au depus plangerea au fost omorati.

Ce se intampla, de fapt. Printre multele hartii si hartogarii, nici Politia nu isi face treaba. Ori nu are ce face. Cunoastem un caz si de la noi, un ins care ataca cam toti oamenii. Am discutat cu politistii, au spus ca nu au ce face, au facut, nu mai stiu, 15 dosare penale, iar de la tribunal s-a dispus ori eliberarea, ori cercetarea in stare de libertate. Ah, insul are certificat de handicapat. Cu s-a rezolvat? Pai dupa ce a omorat un vecin, au fost nevoiti sa il inchida. Desi ma astept sa reapara prin zona. Si ca sa nu spuneti ca vorbesc prostii, iata aici cum a decurs un proces in care atacatorul l-a dat in judecata pe cel atacat, instanta a dat drepate initial atacatorului, pentru ca mai apoi sa se invoce, pe drept, legitima aparare.

Nu exista in Romania o institutie care sa tina inchisi, la hotararea judecatorului, pe cei periculosi social. Asta include, de la soti agresivi (unde rezolvarea este ca ea sa se mute, daca are unde, sau sa suporte bataile), pana la tot felul de betivi si inadaptati sociali (da, asa se numesc), care, in cazul unui conflict, sunt amendati pentru tulburarea linistii publice, impreuna cu cel agresat (credeti-ma, am fot martor la asa ceva, un prieten a fost si el amendat, dupa ce a luat bataie- Peste o ora  a fost "vizitat" de cel ce il batuse, doar ca de data asta a dat cu el de pamant. Bine-nteles, desi era in propria casa, a luat inca o amenda pentru tulburarea linistii publice, si are deschis si un dosar pentru agresiune. Pana la urma s-a rezolvat, in afara tribunalului, normal. (Pe cat se poate numi asta "normal").

De ce este acest lucru "normal": pentru ca nu exista sau este slab dezvoltat tot sistemul de aparare al individului. DA, as fi de acord sa poata politistii sa impuste din prima, atunci cand sunt atacati. Ar fi una dintre cele mai usoare rezolvari a unor situatii mai mult decat jenante. Ar fi un respect impus de aceea arma de la braul politistului, care acum este doar "ceva interesant" care lipseste cu dasavrsire. Nu te-ai gandi prea mult sa mai dai telefoane si sa intervii "asupra" politistului, cand sti ca ai o arma indreptata spre tine. Nu, nene. Dai cu subsemnatul, apoi daca te tine cureaua, te scoti in fata justitiei. Daca nu ai dreptate, poti sa ai si cunostinte, si bani, pentru ca atunci cand ai gresit, platesti. Si sa vezi atunci minune, nu tu certuri pe trecerea de pietoni intre pieton si sofer, nu tu scandaluri pe strada si in cartiere, si, mai ales, sa vezi ce mult conteaza legea atunci cand te simti cu "sula in coasta".

De vreme ce eu incerc sa am grija sa fiu corect in ceea ce fac, pentru linistea mea, ma astept ca si altii sa faca la fel. Din pacate, nu asa gandesc altii. Daca scapi o data, realizezi ca poti sa ai si adrenalina conflictului ("cocosul luptator") si sa nu patesti nimic. Si asta tine deja de BOLILE PSIHICE, doar ca oficialitatile nu vor si nu pot recunoaste acest adevar. Pentru ca... nu da bine pe hartie. Si pentru ca o parte din acesti indivizi SUNT chiar oficialitatile la care apelezi. Si te miri ca nu ti se da dreptate.

DA, sunt de acord sa poata interveni ACTIV, cu arma din dotare, politistul, si DA, vreau sa ma pot apara in ce mod consider eu necesar in propria mea casa, fara sa ma gandesc la ce spune legea. Si DA, sunt de acord ca politistul sa ma impuste, daca sunt atat de tembel sa nu realizez ca actiunea mea poate face rau altora !!!
Pentru cei ce nu stiu, nu poti apara propriul copil daca pe un spatiu public este atacat de cineva. Poti incerca sa il aperi doar "daca apararea este proportionala cu gravitatea atacului". Adica iti bate copilul, dar tu nu poti sa raspunzi decat in acelasi mod. Ca dupa aceea iei bataie, nu mai conteaza in fata legii. (Art.19 si 20 din Cod penal -o alta frumusete fiind "pe timpul noptii" din acel text, adica ziua daca esti atacat in propria locuinta, nu mai esti in legitima aparare!!!).

Elefant.ro
Read More

Hei! Ce piesa asculti?


Un mic sondaj in New York, intrebati fiind ce asculta in momentul acela in casti, au raspuns urmatoarele (Faci un playlist?):

1 The Bee Gees: More Than A Woman
2 Fenix TX: Abba Zabba
3 Eminem: Not Afraid
4 Keni Burke: Keep Rising to the Top
5 Beyonce: Smash Into You
6 LCD Soundsystem: Dance Yrself Clean
7 The Black Keys: Too Afraid To Love You
8 Kanye West: Blame Game
9 Kinky: Mas
10 Lil Wayne: Lollipop
11 Oasis: What's the Story Morning Glory
12 Frank Sinatra: The Best Is Yet To Come
13 Korn: Counting on Me1
14 Britney Spears: How I Roll
15 Panic! At the Disco: From A Mountain In The Middle Of The Cabins
16 Kid Cudi: Day 'n' Night
17 Bob Marley: Buffalo Solider
18 Wiz Khalifa: Black & Yellow
19 Big Punisher: Still Not A Player
20 NPR2
21 Tub Ring: No One Wants To Play
22 Lady Gaga: Just Dance

Intr-adevar, la o prima impresie, nu ai fi crezut ca vor fi astfel de piese. Bine-nteles, au fost unii care nu au raspuns, au gnorat intrebarea, iar altii au raspuns chiar jovial.

Apropo, tu ce asculti acum in casti?



Si o propunere pentru vara aceasta:

Foster The People - Pumped Up Kicks from Foster The People on Vimeo.


Read More

O inghetata, va rog! Multu... mesc!

Read More

Videoclip Smile - Avril Lavigne

Avril Lavigne in a concert EuropeImage via WikipediaVideoclipul Avril Lavigne - Smile


MarketOnline

Sevensins
Read More

Drivere laptop Lenovo B560, un mister?

Laptopul Lenovo B560 Laptopul Lenovo B560 este un laptop surprinzator, cu un procesor puternic, memorie si hard disk incapatoare, camera, card-reader, chiar si un Fingerprint reader, per total cam tot ce iti doresti de la un laptop. Doar ca driverele pentru acesta se gasesc un pic mai greu. Producatorul Lenovo nu are un cautator tocmai usor de folosit. De aceea va pot spune ca gasiti aici driverele  pentru modelul B560 (drivere Windows 7 32 biti si 64 biti, Windows XP), cat si softuri de completare, un antivirus McAfee si alte cateva maruntisuri. De ce le-au ascuns asa de bine, si mai ales de ce nu le gasesti daca le cauti direct la Lenovo, nu stiu (pare un lucru lipsit de sens -ai drivere pentru Lenovo B560, ai facut o pagina special pentru laptop, dar nu apar in propria ta listare). Dar nu ma bag in treburile celor mari. Ce va pot spune este faptul ca Windows 7 recunoaste mai toate driverele generice necesare functionarii laptopului Lenovo B560 in limitele normalului. Problemele incep cand vrei sa folosesti programe mai complicate, care au nevoie de driverele specifice. Dar sper ca va ajuta linkul de mai sus si ca va veti putea bucura din plin de caracteristicile acestui laptop.

O alta ciudatenie este faptul ca driverele pentru placa video (cea Nvidia este scrisa pe forum, dar apare si la driverul Intel) sunt noi, dar nu sunt compatibile cu Internet Explorer 9. Exista un articol in aceasta privinta aici, dar, desi m-am inregistrat si am activat contul, nu pot sa citesc articolul, pentru ca nu am privilegiile necesare!!! Pai, fratilor, am laptopul Lenovo B560, am IE9, am problema de asezare si afisare in pagina a articolelor si reclamelor, aveti descriere a acestei probleme pe forumul Lenovo, si nu imi acordati acces la informatie... Nici nu pot spune in gura mare unde se poate clasifica acest gest, domnilor de la conducerea Lenovo. Poate aude cineva de acolo si face ceva in privinta asta (in afara de a da din umar -asta deja o stim si nu rezolva problema).
Pana atunci (cand voi putea accesa, voi scrie si aici care este buba si cum se poate rezolva), folositi cu incredere produsele concurente ale IE9, pentru ca functioneaza normal.



Pret foarte bun, si 3 cadouri!


Lenjerie.ro - 16% comision
Read More

G,ail, GM,ail and GM ail - watch to your keyboard

GMAIL is what you want.
This G,ail tends to be a very common mistake, due to the M letter in proximity. Not talking about GM ail or GM,ail (by the way, why are you using the space when the service name is Gmail?). And yes, use the address bar and type gmail.com to get to your g,ail inbox (kidding).


Read More

Videoclip Lady Gaga - Judas

Gaga performing on The Monster Ball Tour in Bu...Image via Wikipedia

Lady Gaga surprinde din nou. Alt videoclip, alt stil. Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei adevarat, a lansat zilele trecute cel de-al doilea single, Judas, de pe albumul Born this way. Dar vizionati mai bine videoclipul:



Si pentru ca ai ajuns aici cautand videoclipul Judas - Lady Gaga, iata si canalul oficial Gagavision - lista de redare. (49 de videoclipuri)
Distractie placuta!

LE: Bun vent si celor 90 de internauti ce cauta "leidi gaga judas".

Perfect Tour
Sevensins

Read More

De ce sa porti centura!

Priviti cu atentie "obiectul" care zboara in momentul impactului. Ce mi se pare foarte trist, acel pieton care merge sa vada locul accidentului, apoi pleaca, fara macar sa foloseasca telefonul si care nici nu observa "obiectul".



O fi sau nu fita sa porti centura, dar e mai sanatos. Oricat de smecher este soferul, gravitatia si fizica te pot distruge in... sa numaram, 1, 2, secunde. Si este vorba de un accident simplu, unde masina a patinat de pe sosea in lateral. Omul a zburat inca inainte de a lovi cealalta masina. Daca purta centura de siguranta, altfel se punea problema.
Perfect Tour
Sevensins
Read More

Cutremur ori 1 Mai?

Image of Io taken by the Galileo spacecraftImage via WikipediaCutremurul din dimineata aceasta pare sa serbeze ziua de 1 Mai - scurt si dis-de-dimineata, si de intensitate medie. Pentru cunoscatori, mai jos sunt datele ce circula pe Twitter: Cutremur in zona Vrancea 01-05-2011 05:24:15 la adancimea de 150 km, ml=5.5, Io=V, la 2 km de Gura Teghii, magnitudine de 4,7. Date oficiale aici.
Si tot de acolo aflu ca a fost inca un cutremur, la 6 minute distanta, in zona estica a Kazahstanului (acolo a avut 5,4 magnitudine). Asa, se pare ca replicile care le asteptam au aparut acolo. Se confirma astfel teoria "Butterfly effect"?
Si daca mai punem la socoteala inca unul la 62 de km de Fukushima, de magnitudine 4,5, atunci concluzia este...
Ma rog, sa aveti toti o zi frumoasa si senina!
Read More
Dofollow Blog