NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Experiment exploziv

De observat ca profesorul dispare departe, si nici nu mai apare in filmare.



FunGadgets.ro
Read More

Gummy Bear -varianta de opera

Varianta de opera a cunoscutei piese Gummy Bear, facuta de cei din Polonia. i tot la acest capitol, Dragostea din tei.



X-Mini Capsule Speaker



RCA-Ieftin
Read More

"Sinuciderea" din retelele sociale

Daca vrei sa renunti la conturile de Facebook, Tweet, etc, iti ia o vesnicie, avand in vedere ca exista si regretele, care te pot opri din actiunile pe care le faci in timpul stergerii contului.
Dar acum s-a rezolvat si asta. Exista o pagina, masina suicidala . Te loghezi, si rivesti cum se sterge rand pe rand totul. E ca si cum ai vedea toata viata ta virtuala .....
Na, nu fiti tristi, viata eala iti poate oferi mult mai multe decat cea virtuala.


web 2.0 suicide machine promotion from moddr_ on Vimeo.


3 Suisses
Read More

Cum arde un iPhone, Android, WinPho7

Exista pe lumea aceata si oamnei odihniti. Atat de odihniti, incat au facut videoclipul de mai jos:


Ma intreb doar cat de "pasionat" trebuie sa fi. Aceste telefoane nu sunt cele mai ieftine, si totusi el a ales sa le distruga astfel. De notat, totusi, felul in care explodeaza telefoanele la temperaturi mari. Si faptul ca acel iPhone a semnalat temperaturile inalte inainte de a se inchide.

Mini-Mașinuță solară, Păianjenul-Robot Solar, Greierele-Robot solar, Gândacul-Robot solar, BBS Solar Universal Charger
Read More

Castrare .... naturala!

Read More

Pasiunea conteaza



LookSexy.ro
Read More

A venit Mosul ?

Mneh, mai sta pe acolo, urasc betivii!



LookSexy.ro
Read More

Unde sunt undele din cuptorul cu microunde!

Nu incercati acasa!

Read More

Pistolar fara brate

Read More

Pisici atacate de.... sobolani

Fara comentarii! :



FunGadgets.ro
Read More

Windows a implinit 25 de ani

Multi nu stiti cum a inceput, multi nici nu au vazut cum arata.
Pe 20 noiembrie 1985 a fost lansat Windows v.1.01. Cum arata? Asa:

A urmat windows 2: 



Apoi, Binenteles, Windows 3

Windows 95:  

Windows 98, Windows 2000, Windows Millenium, urmat apoi de windows XP.

Acesta din urma pare sa aiba viata cea mai lunga, si, desi, au anuntat deja de 2 ori dezvoltarea pacheteleor de service la acesta, iata ca ele sunt inca disponibile.

Windows Vista nu s-a bucurat de acelasi succes, aparand rapid Windows 7. Nu este atat de raspandit inca la noi, probabil din cauza resurselor pe care le cere. Le  voi spune La Multi Ani. Si le mai urez competitori puternici, ca sa fie motivati sa continue munca.

Imaginile sunt de pe wikipedia
Read More

Sistem Ubuntu pe un Galaxy Tab

Se pare ca un utilizator a reusit sa puna un sistem Ubuntu facut pentru un Samsung Epic, pe un Samsung Galaxy Tab. Este prin VNC, dar ideea principala este ca este functional, si as zice, la viteza acceptabila. Deci, se poate. Probabil vor aparea cat de curand si sistemele alternative la aceste gadgeturi. Aveti si un video aici, de 12 minute cu sistemul Ubuntu deschis pe Samsung Galaxy Tab.



Read More

Original computer

The Original Computer!!!!
This made me laugh out loud...
(try explaining this to your grand-kids!)











Memory was something you lost with age -
An application was for employment -
A program was a TV show -
A cursor used profanity -
A keyboard was a piano -
A web was a spider's home -
A virus was the flu -
A CD was a bank account -
A hard drive was a long trip on the road -
A mouse pad was where a mouse lived -
And if you had a 3.5 inch floppy. ...




You just hoped nobody ever found out!?!









BitDefender
Read More

Yahoo messenger 11 - versiune beta

Noua versiune a Yahoo Messenger, varianta 11, inca in testare beta, pare sa fie aproximativ la fel, ca aspect, ca si versiunea 10. La capitolul noutati, avem conectare cu contul de Facebook, ceea ce iti permite sa vorbesti direct cu cei cu cont pe Facebook si care sunt online. Nu stiu cat este de sanatos, dar, treaca de la mine.
Arhiva pare sa fie tinuta acum online, ceea ce este mai convenabil, mai ales daca lucrezi de pe mai multe calculatoare. Accesul la archiva este mult mai facil, iar interfata prietenoasa.
Poti juca unele jocuri de pe Facebook direct din Yahoo Messenger, si, desi se fac referiri la posibilitatea de a fi logat de pe mai multe dispozitive (PC, iPhone, etc), unii utilizatori se plang de deconectarea YM la logarea de pe alt dispozitiv.

Ca si resurse, consuma in jurul a 120 Mb, ceea ce este... mhmh... un pic cam mult, mai ales daca ai un sistem mai vechi. Sa spunem ca probabil nu vei dori sa porneasca automat, penntru ca va insemna inca 2 minute de asteptare dupa pornirea Windows-ului.

O alta schimbare ce am observat-o este legatura directa care o are cu contul de Twitter, majoritatea twiturilor aparand in fereastra de Yahoo updates, in coltul drept al monitorului. Gasesti toate noutatile in fereastra Y! Updates din Y!Messenger.

Daca vrei sa il testezi, poti descarca Yahoo Messenger 11 Beta aici.



BitDefender
Read More

O noua metoda de a incorpora un clip video de pe youtube

Read More

Monitorul - componenta cea mai importanta placerii ochiului nostru

Pana cand nu ti se strica monitorul, nu realizezi importanta sa. Cand s-a dus, il iei frumos pe cel vechi si.....realizezi dupa o saptamana ca ceva nu este in regula. Cauti.... si gasesti 1000 de feluri.

Eu, unul, am avut norocul sa vad unul deosebit fata de cele o mie de monitoare. Este un monitor BenQ EW2420 despre care nu va voi da date tehnice. Le gasiti pe pagina producatorului.

De ce acesta? Un prieten si-a cumparat un sistem modern, cu placa video HDMI, si rezolvarea monitorului a fost... un TV mare, pe care comuta atunci cand vrea sa se uite la filme. Apropo, scuze, dar atunci inca nu dadusem de BenQ EW2420. Pai, e destul de simplu. Benq este o marca puternica in domeniu, care face monitoare bune. Pe deasupra, exista o noua tehnologie, numita VA LED technology, care permite vizionarea din unghiuri diferite, fara petele specifice unui monitor TFT. Nu va explic tehnic ce inseamna, practic, poti linistit sa te balansezi dintr-o parte intr-alta a fotoliului sau scaunului, fara sa pierzi nimic. Gameri, va suna apetisant? Si daca mai spun ca pe monitorul BenQ EW2420 POTI deosebi negrul de negru, verdele de verde, atunci ma credeti?

In principiu, este exact ce asteptam de multa vreme. Pot sa lucrez si sa ma joc, fara sa fiu nevoit sa stau in anumite pozitii sa vad exact lucrurile si culorile reale redate de monitor. Plus, are 2 mufe HDMI; plus, functioneaza cu sistemele mai vechi, avand mufe DVI si VGA; plus, este mare, 24"; plus, sunetul redat este de 1,5W si poate fi dus mai departe in sistemul de sonorizare sau la casti; plus, are 4 (patru!) porturi USB.

Acum ma intelegeti de ce voi incerca sa trec monitorul BenQ EW2420 dep wishlist, pe lista lucrurilor achizitionate. Mai jos aveti si un filmulet de prezentare:



Read More

Numai cine nu munceste, nu greseste!

Si cine nu greseste, merita promovat.
Read More

Mici schimbari mari

Dupa cum vedeti, blogul trece printr-un facelift. Cateva zile este probabil sa fie inactiv.
Read More
Dofollow Blog